Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóZakopanei idegenvezetés

Sajtpiac, sétálóutca és végül egy jó csülök elfogyasztása valamelyik helyi étteremben? Zakopane több ennél! Ha szeretnél megismerkedni a város történelmével, legendáival, no meg a Lengyel-Tátrával, akkor csoportod, és családod részére is szívesen tartanak képzett idegenvezetőink (Gabi vagy Marci) rövidebb-hosszabb idegenvezetést a városban.

Örömmel jelentjük, hogy immáron a programba betehető - rövid, standard és egész napos vezetések esetében - a regionális sajtkészítő műhely látogatása is. A program leírását itt és itt találjátok!

Keressetek minket bátran a polandtourism@gmail.com vagy a office@zakopaneinfo.hu email címen!

Gubałówka túra (0,5-1 óra):

Mivel sok átutazó csoportnak kevés ideje jut Zakopanéra, és ebből is a piacolásra, sétálóutcára hagynának időt, ezért vezettük be a Gubałówka túrát. Ennek keretében siklóval megyünk fel a Gubałówka hegyre, itt a városról, a Tátráról halhattok, majd siklóval térünk vissza a piachoz. (Minimális csoportlétszám: 10 fő).

Ár:

 • 10-20 fő: 200 PLN/csoport
 • 21 főtől: 10 PLN/fő

Az ár nem tartalmazza a Gubałówka sikló árát, és az esetleges parkolási díjakat, valamint az idegenvezető siklójegyét.
 
Rövid útvonalak (1,5-2 óra):

 • Standard útvonal: Siklóval a Gubałówka hegyre, a Tátra panorámájának megcsodálása, majd vissza szintén a siklóval. Az óváros megtekintése, kiemelten az ótemplom és az ó temető megnézésével.
 • Ó utcai útvonal: Kezdés a Fatimai Szent Szűz templománál, a templom és a pápai oltár bemutatása, majd séta közben tátrai faházak, és az óváros megtekintése, kiemelten az ótemplom és az ó temető megnézésével, befejezés a sajtpiacon.

   

Ár:

 • 1-21 fő: 200 PLN/csoport
 • 21 fő lelett: 12 PLN/fő

Az ár nem tartalmazza a Gubałówka sikló árát, az Ótemplom és Ótemető belépőjét (3 PLN/fő) és az esetleges parkolási díjakat, valamint az idegenvezető siklójegyét.

Félnapos útvonalak (3-3,5 óra):

 • Standard útvonal: Siklóval a Gubałówka hegyre, a Tátra panorámájának megcsodálása, majd séta a bazárban a Butorowy dombra. Leereszkedés libegővel. A Koscieliska utca, tátrai faházak, és az óváros megtekintése, kiemelten az ótemplom és az ó temető  megnézésével, befejezés a sajtpiacon.
 • Buszos, autós túra Zakopane híres építményeihez. (Fatemplom a Harendán, Fakápolna Jaszczurówkán, Siugrósánc, Fatimai Szent Szűz temploma, illetve igény szerinti egyéb épületek.) Az épületek megnézéséhez kiszállunk, nem csak buszból tekintjük meg őket. Idő szerint séta a Koscielisko utcán, és az ótemplom, illetve az ó temető látogatása. Ez utóbbi a város közlekedésétől függ.

Ár:

 • 1-20 fő: 300 PLN/csoport
 • 20 fő lelett: 15 PLN/fő

Az ár nem tartalmazza a Gubałówka sikló árát, az Ótemplom és Ótemető belépőjét (3 PLN/fő) és az esetleges parkolási díjakat, valamint az idegenvezető siklójegyét.

Egész napos program (6-8 óra igény szerint):

A fenti programok kapcsolása, vagy kombinálása sajtkészítő látogatással (csak májustól szeptemberig), Kasprowy Wierch lanovkás meghódításával, stb. Igényeitek szerint

Ár: Megegyezés szerint. Függ a csoport nagyságától, és az igényelt programoktól.
 
Természetesen minden egyéni kérésnek megfelelő útvonalat igyekszünk megvalósítani! Kérdéseitek esetén örömmel állunk rendelkezésetekre!

Email: office@zakopaneinfo.hu vagy polandtourism@gmail.com

 

Márciusi hétvége   Zgłoś błąd do skasowania
~Központi Rendőr Szaksz. 21:20 Ke, 20 Márc 2012 Kedves Marci!

Kipihenve a hosszú hétvége fáradalmait még egyszer szeretném megköszönni a magam és a csoport nevében a kirándulásunk megszervezéséhez nyújtott segítséget, valamint a színvonalas idegenvezetést.
[ Válasz ]
Zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~Éva és Tamás 17:38 Va, 01 Ápr 2012 Kedves Zakopane Info Csapata!

A március 15-i hosszúhétvégét Zakopanéban töltöttük. Nagyon tetszett a Ti kis városkátok, ahol éltek. Magával ragadó hangulata van ennek a hegyekkel körbevett csodálatos helynek. A piacon kapható sajtok isteniek, az éttermek hangulata - a bennük felszolgált ételekkel - leírhatatlan.

Marci emlékezetes idegenvezetése, érdekes és humoros előadása felejthetetlen élmény marad számunkra.
[ Válasz ]
idegenvezetés Zakopanéban   Zgłoś błąd do skasowania
~Madeira Business Tours 13:44 Csü, 03 Máj 2012 Kedves Marci,

Sikerült megszerettetned Zakopanét a csoportunkkal. A városnézés, a bőséges gorál ebéd, a csúcsra törő lanovkázás és a felejthetetlen panoráma szép emlék az utazóinknak.

Köszönjük az együttműködéseteket.
[ Válasz ]
egy nap zakopaneban   Zgłoś błąd do skasowania
~icus
06:22 Pé, 05 Okt 2012
Kedves Marci!
A neten fedeztelek fel. Elovastam a Rólad írt sorokat és kedvet kaptam ahhoz, hogy Te kísérd a csoportunkat ezen az egy napon Zakopaneban. Most tanúsítom, hogy minden szó igaz, amit Rólad írnak. Segítőkész, udvarias, jóhumorú embert ismerhettünk meg benned. Élvezetes előadás módod minannyiunkat megragadott. Köszönjük: Icus és a csapat
[ Válasz ]
2012.szept.   Zgłoś błąd do skasowania
~wmariann 14:07 Hé, 08 Okt 2012 Kedves Gabi és Marci! és kedves Ismeretlenek, akik innen is tájékozódtok!
Szeptember végén töltöttünk néhány napot Zakopanéban illetve Krakkóban és környékén. A neten véletlenül találtam meg ezt a weblapot, de mondhatom, hogy nagy szerencsénk volt vele. Marci és Gabi már ismeretlenül is rengeteg információval látott el és nagyon sokat segített az 5 napos komplex program megszervezésében (amihez bizony jól jött a lengyel nyelvtudásuk is). Zakopane, Krakkó, Wadowice, Auschwitz, Tychy, Wieliczka voltak a célállomásaink, ahol színes idegenvezetésetekkel töltöttünk el több órát, amely mentes volt minden unalomtól és tele volt érdekességgel. Csoportunk pedagógusokból tevődött össze, akik valljuk meg kritikusabbak e tekintetben, hiszen sokszor szerveznek kirándulásokat gyerekeknek és felnőtteknek is, így hamar tudnak különbséget tenni a jó, színvonalas, máskorra is érdemes vagy az értéktelen idegenvezetés között. Ha csak azt fogalmazom meg, hogy útközben többen is elhatározták, ha tehetik jönnek még ide úgy, hogy csoportot is hoznak és másoknak is ajánlani fogják szolgáltatásaitokat, akkor nem is kell többet mondanom. Csak gratulálni tudok tevékenységeitekhez és kívánom, hogy bírjátok energiával és türelemmel a további munkátokat, maradjatok ilyen jó humorúak, kedvesek, barátságosak! Mi pedig -utasok- igyekszünk majd minél több munkával ellátni Titeket! :)
Üdvözlettel: Wné Mariann
[ Válasz ]
visszajelzés   Zgłoś błąd do skasowania
~Tibor 13:22 Sze, 07 Aug 2013 Tisztelt Iroda!

2013. július 15.-én töltöttünk egy igen borús, hideg de annál csodálatosabb napot Zakopánéban.
A szegedi csoport nevében szeretnénk megköszönni Csomor Marci idegenvezetését, aki hozzájárult ahhoz,hogy felejhetetlen élményekkel térjünk haza.

További munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok, tisztelettel: Tibor Szegedről.
[ Válasz ]
üzenet   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi 10:59 Hé, 31 Márc 2014 Kedves Gabi és Marci!
Szeretném megköszönni a nagyszerű idegenvezetést, valamennyi utasom a legnagyobb megelégedéssel és köszönettel, fogadta a munkátokat és a színes bemutatót a városról , nekem is sok új információ került bírtokomba általatok. Nagyon jólesett, hogy a szállás elfoglalásában is a segítségemre voltatok. Remélem, hogy még ebben az évben -ősszel egy csoporttal ellátogathatok Zakopánéba és akkor kereslek Benneteket.
További munkátokhoz kívánok sok sikert és nagyon eredményes nyári hónapokat.
üdvözlettel: Nyíregyházáról: Gabi
[ Válasz ]
csoportunk   Zgłoś błąd do skasowania
~Ágnes 19:30 Ke, 05 Aug 2014 Kedves Marci!

Szeretném megköszönni az idegenvezetésedet Zakopanéban, nagyon élveztük. Kár hogy a rossz idő miatt nem sikerült felmennünk a Kasprowyra, de talán majd legközelebb. Sajnos kevés idő állt rendelkezésünkre, szívesen töltenénk el itt több időt. A szállásunk is szuper volt. Biztos vissza fogunk még térni, szeretettel ajánlom mindenkinek hogy látogasson el ide. Kívánok nektek sok csoportot, jó egészséget!
Üdvözlettel:

Ági
[ Válasz ]
:-)   Zgłoś błąd do skasowania
~Békéscsaba csoportja 09:26 Sze, 24 Szept 2014 Szia Marci!

Nagyon szépen köszönöm magam és a velem utazók nevében a lelkiismeretes, precíz szervezőmunkádat.
Külön köszönet a Zakopánéban tartott idegenvezetésért, melyet mindenki nagyra értékelt. Többen kérték az elérhetőségedet, és utólagos engedelmeddel meg is adtam nekik. Remélem a későbbiek során lesz még módunk találkozni, akár szervezőként, akár vendégként. Jó híredet tovább visszük és terjesztjük.

Kívánok jó egészséget, kitartó gyümölcsöző munkát neked és kedves családodnak egyaránt!
Tisztelettel: Dezső
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Rázene 11:21 Csü, 25 Szept 2014 Kedves Gabi és Marci!

Még egyszer köszönjük segítségeteket és fáradozásaitokat,
amit csoportunk érdekében tettetek.
Nagyon jó volt a szállás. a kaják és az idegenvezetés.
Remélem még sokszor fogunk találkozni.

Üdvözlet: Csaba
[ Válasz ]
Budakeszi okt 25-29   Zgłoś błąd do skasowania
~Kriszta & Laci 10:05 Ke, 11 Nov 2014 Kedves Marci!

Kicsit megkésve ugyan, (de jobb későn……….) szeretnénk megköszönni segítségedet és az emlékezetes zakopanei városnézést! Nagyon jól éreztük magunkat abban a pár napban, a fiúk már tervezik a síugrós lehetőséget.
Még egyszer köszönünk mindent és munkátokhoz további sok sikert kívánunk!

Üdv
Kriszta & Laci
[ Válasz ]
Budapestről   Zgłoś błąd do skasowania
~Osztályfőnökök 07:51 Csü, 05 Okt 2023 Kedves Marci és Tibor!

Elnézést, hogy csak ilyen utólag reagálok arra a felejthetetlen négy napra Nálatok.
Még most is, nincs nap, hogy ne emlegetnék a gyerekek vagy mi a Barnával.
Szenzációs program az idegenvezetések egészen magas színvonalúak voltak. Csak Auswitzban hiányzott legalább fél csoportnak magyarul. Minden úgy teljesült amit mi terveztünk és Ti kiviteleztétek nekünk. A szombati szakadó eső ellenére Tibor korodat meghazudtolóan vittél bennünket körbe , abben a gyönyörű városban.
Mivel sajnos vasárnap is ez volt így nem kockáztattuk meg a tutajozást, nem szerettem volna hétfőre elveszíteni az osztályomat. De nagyon sajnáltuk.
Az biztos, hogy mi csak ajánlani tudjuk ezt a csomagot az itteni osztályainknak, vagy ismerőseinknek.
Üdvözl ettel!
Barna, Zoli!
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: kérés
~CsMarton
22:34 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Dodi! Igen, sőt mi több, le is van írva itt a honlapon. A bal oldali menüben...
Re: Tutajozás jegyek foglalása
~CsMarton
22:33 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Judit! Írj emailt, egy konrét lekérés kapcsán nem fórumozunk. Köszönöm...
kérés
~dodi
22:32 Ke, 09 Júl 2024
Sziasztok! 18-án utazunk Zakopaneba. Annyi kérdésem lenne, hogy tudjátok-e, hogy a Gáspár...
Tutajozás jegyek foglalása
~L. Judit
22:31 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Marci! Húgommal, Lendvai Gabriellával leveleztek, Ő küldte most a Te válaszodat,...
Re: Piac
~CsMarton
10:52 Sze, 03 Júl 2024
Csak csütörtök és szombat. Az év minden hetében. (Vasárnap használt autó piac szokott...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 126343683 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.