Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóOdpowiedź na post: 2012.szept.

Treść:
Kedves Gabi és Marci! és kedves Ismeretlenek, akik innen is tájékozódtok!
Szeptember végén töltöttünk néhány napot Zakopanéban illetve Krakkóban és környékén. A neten véletlenül találtam meg ezt a weblapot, de mondhatom, hogy nagy szerencsénk volt vele. Marci és Gabi már ismeretlenül is rengeteg információval látott el és nagyon sokat segített az 5 napos komplex program megszervezésében (amihez bizony jól jött a lengyel nyelvtudásuk is). Zakopane, Krakkó, Wadowice, Auschwitz, Tychy, Wieliczka voltak a célállomásaink, ahol színes idegenvezetésetekkel töltöttünk el több órát, amely mentes volt minden unalomtól és tele volt érdekességgel. Csoportunk pedagógusokból tevődött össze, akik valljuk meg kritikusabbak e tekintetben, hiszen sokszor szerveznek kirándulásokat gyerekeknek és felnőtteknek is, így hamar tudnak különbséget tenni a jó, színvonalas, máskorra is érdemes vagy az értéktelen idegenvezetés között. Ha csak azt fogalmazom meg, hogy útközben többen is elhatározták, ha tehetik jönnek még ide úgy, hogy csoportot is hoznak és másoknak is ajánlani fogják szolgáltatásaitokat, akkor nem is kell többet mondanom. Csak gratulálni tudok tevékenységeitekhez és kívánom, hogy bírjátok energiával és türelemmel a további munkátokat, maradjatok ilyen jó humorúak, kedvesek, barátságosak! Mi pedig -utasok- igyekszünk majd minél több munkával ellátni Titeket! :)
Üdvözlettel: Wné Mariann

Dodany przez użytkownika: ~wmariann
Użytkownik:
E-mail: (Nie wymagany)
Tytuł:
Treść:

CAPTCHA Image
Írd be a képen található kódot!:
[ Cseréld ]
      
   « powrót do listy postów

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: érdeklődés
~CsMarton
12:22 Sze, 28 Szept 2022
Kedves mserzsi! Nem érkezett sem a várostól (a világítás kapcsán), sem a...
érdeklődés
~mserzsi
12:14 Sze, 28 Szept 2022
Kedves Marci! Szeretném kérdezni, hogy van arról információd, hogy lesz e Zakopánéban...
Hazaértünk
~Anti
21:08 Va, 25 Szept 2022
Kedves Marci! Lezajlott a kirándulás! Elmondhatom, maximálisan elégedett volt mindenki a...
Re: Kérdés
~CsMarton
08:00 Va, 11 Szept 2022
Szia! Szánkópálya egy van, ez a síugrósánc mellett működik együtt a...
Kérdés
~Andor
11:45 Szo, 10 Szept 2022
Sziasztok! Tudom,hogy január még messze van,de szeretek előre tervezni,így felmerül pár...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 81350199 látogató
1999-2022 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.