06.07.2021Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóGasztronómia

Ínycsiklandozó programok Zakopane módra:

Zakopane városában és a környéken a vendéglátásnak nagy hagyományai vannak. Az első és legfontosabb tényező az, hogy vendég nem maradhat éhesen! Így aztán a városban működő, zömével hagyományos a lengyel- és górál konyha remekeit kínáló éttermekben bizony szép adagokat szolgálnak fel.

Ráadásul a górál konyhaművészet alapja a hús, amit sokféleképpen, de leginkább is hangulatos grilltűzhelyeken szokás elkészíteni. Ehhez adódik még hozzá rengeteg étterem igazán varázslatos kinézete, a csupa fából épülő, górál használati tárgyakkal berendezett épületekben mindig nagyon otthonosan érzi magát az ember. S ha még a zenekar is rákezdi...

Étterem kínálatunkban csupa-csupa letesztelt és bevállt - Bizony, kemény munkával mindet ellenőriztük, sokat többször is! - helyet találtok, melyekből a legtöbbet a város központjában, a hangulatos Krupówki sétálóutcán, vagy annak környékén érdemes keresnetek!
Az éttermek közül összesen ötbe 10% kedvezményre jogosító kártyát is tudunk ingyenesen biztosítani! A kártyák igénylésének módjáról
itt olvashattok!
Ráadásul 2011 őszén sikerült - jelenleg öt étteremmel - elindítanunk a "magyarbarát éttermek" körét is, akiknél anyanyelvünkön szóló étlapot is találtok! Ezek a Gazdowo Kuznia, Stek Chałupa, a Krupowa Izba (korábban: Staro Izba), Sport Corner és a Karczma Zapiecek. Leírásaikat meglelitek az Éttermek Zakopanéban menüpont alatt.

Amennyiben valamely étek ízlett, és elkészítenétek otthon is, akkor lapozzatok folyamatosan frissülő receptklubbunkban, melyben időről-időre új ételreceptek jelennek majd meg! (Lehet kívánni is, hogy mi legyen a következő, az office@zakopaneinfo.hu email címen.)

Találtok még itt egy kis képsorozatot a sajtkészítésről, hisz Zakopane tapasztalt látogatói mind tudják, hogy ha valami tradícionális étket szeretnének enni, akkor bizony a hagyományos, górál kézműves módszerekkel előállított füstölt juhsajtot kell kipróbálni! S ha a képeket elnézegetve arra a véleményre jutnátok, hogy ezt nektek személyesen is meg kell tapasztalni, akkor április közepétől október közepéig akár csoportoknak, akár egyéni utazóknak, családoknak is meg tudjuk szervezni a sajtkészítő mester meglátogatását!

 


Zakopaneinfo honlap!   Zgłoś błąd do skasowania
~Mariann 15:11 Ke, 05 Jún 2012 Honlapotok nagyon jó, hasznos információkat tartalmaz!
[ Válasz ]
Nektek!   Zgłoś błąd do skasowania
~Erzsébet 15:05 Ke, 14 Máj 2013 Nagyon hálásak vagyunk, amiért megálmodtátok és megalkottátok a zakopaneInfo.hu oldalt. Nagyon sok segítséget kaptunk általa tőletek.
Kívánom, hogy a segítséget, amit a honlapotokkal nyújtatok másoknak, sokszorosan kapjátok vissza.
[ Válasz ]
kedvezménykártya   Zgłoś błąd do skasowania
~József 13:22 Csü, 16 Máj 2013 A honlapotok szerintem nagyon hasznos a hozzám hasonló utazóknak, mert én elöször megyek. Csak igy tovább, mert valahogy igy kell....
[ Válasz ]
hozzászólás   Zgłoś błąd do skasowania
~Vincze Jánosné
21:08 Szo, 13 Júl 2013
E hó 16-án utazok Zakopánéba,mindent meg akarok ismerni,felkeresni ,jókat enni ,barátkozni!segitsetek,irjato k! Vné Kata.
[ Válasz ]
        
Re: hozzászólás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:56 Hé, 15 Júl 2013
Emailt küldtem
Marci
[ Válasz ]
Hozzászólás   Zgłoś błąd do skasowania
~Pasztorné Kati
18:58 Hé, 22 Júl 2013
Jelenleg itt vagyunk, de ez egy csoda!!!
[ Válasz ]
Zakopaneinfo   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsófia 13:47 Hé, 21 Okt 2013 Gratulálok az oldalhoz, nagyon informatív és egészen hiánypótló!
[ Válasz ]
honlap   Zgłoś błąd do skasowania
~tunderke 13:18 Pé, 10 Jan 2014 Gratulálok az oldalhoz! Nagyon sok hasznos információt megtudtam belőle!
[ Válasz ]
        
Re: honlap   Zgłoś błąd do skasowania
~JzXQjPrc70u
20:36 Csü, 30 Jún 2016
Unlibeevable how well-written and informative this was.
[ Válasz ]
regionális éttermek kedvezményes kártya   Zgłoś błąd do skasowania
~Krisztián 20:38 Hé, 03 Feb 2014 Az éttermek szuperek, nagyon jók az ételeik és a söreik is.
[ Válasz ]
kedvezménykártya   Zgłoś błąd do skasowania
~Alexandra 17:52 Hé, 10 Feb 2014 Kedves Marci,

Köszönöm szépen a kupont. És ezúttal szeretném megköszönni mindazt a segítséget és sok hasznos információt is, melyet a zakopaneinfo,hu oldalon osztasz meg mindannyiunkkal.
[ Válasz ]
parkolás   Zgłoś błąd do skasowania
~Tomasz 11:54 Csü, 03 Júl 2014 Sziasztok! Nem pont ide tartozik, de meg szeretném kérdezni hogy az Oswalda Balzera utcán még mindig ingyenes a parkolás? Több napra is ott lehet hagyni a kocsit? Köszi szépen!
[ Válasz ]
        
Re: parkolás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:09 Csü, 03 Júl 2014
Szia Tomasz!

Igen, az utcában végig ingyenes a parkolás egészen a körforgalomtól a Jaszczurówa fakápolnáig, ahol van felfestés hozzá. Szerintem akár több napra is maradhat a kocsi.
Marci
[ Válasz ]
Zakopane és Krakko info   Zgłoś błąd do skasowania
~ÉvaB 11:08 Szo, 12 Júl 2014 Kedves Marci!

A héten a Zakopane és Krakkó info honlapok alapján barangoltunk Lengyelországban. Nagyon szépen köszönjük a hasznos információkat, túra tippeket, a kedvezményre jogosító kártyácskákat, a részletes leírásokat.
A feledhetetlen nyaralásunkhoz való hozzájárulásotokat tényleg nagyon köszönjük!

Üdv:
Éva
[ Válasz ]
visszamegyünk   Zgłoś błąd do skasowania
~Márta 06:06 Hé, 01 Szept 2014 Kedves Marci!
Elutazásunk előtti nap találtam rá az oldalra,és igen sok hasznos információt találtam. Köszönöm a gyors választ és a kuponokat is sikerült kinyomtatni egy információs irodában (a Crocus Hotel mellett,nagyon segítőkészek voltak). A sajtkészítésről ugyan lemaradtunk, de a sajt kóstolgatásról a piacon nem.Jó sokat kóstolgattunk és persze vásároltunk is. Voltunk fent a Gubalovkán,megnéztük az Ótemplomot is. Legközelebb,- mert remélem vissza fogunk még menni - a tutajozást és a sajtkészítést is betervezem,remélhetőleg az Önök segítségével.A kuponokat használtuk.Mindhárom napon kipróbáltunk egy-egy ajánlott éttermet.Tényleg úgy volt,ahogy a honlapon le van írva.Voltunk a Karcma po kbóju, a Gazdowo Kuznia és a Stek chalupa nevű éttermekben. (Csak azért ennyiben,mert ennyi napunk volt). Mindegyik étteremben finomakat ettünk, a kiszolgálás gyors volt (pedig tele voltak az éttermek,első este alig találtunk helyet), a hangulat mindenhol nagyon kellemes volt. Szóval úgy volt,ahogy az \"meg van írva\".
Köszönjük a gyors választ és a segítséget!
Üdv: Márta
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi 09:18 Hé, 17 Nov 2014 Kedves Marci!

Köszönök szépen minden segítséget. Jó hogy ilyen távol is vannak önzetlenül segítő magyarok a világban. Gratulálok a honlaphoz, nagyon sok segítség és információ van rajta a kíváncsi utazó számára.

Köszönettel: Gabi
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
csodoz
17:25 Hé, 24 Nov 2014
Kedves Gabi és Marci!

Nagyon szép köszönjük a vendégszeretet!!
A szállás kitűnő volt!!!!
Mint az elmúlt években, az elkövetkezőkben is biztos, hogy legalább évente egyszer pár napra
elfogunk látogatni Zakopaneba és környékére.
Csatlakozni tudok csak a korábban szólókhoz,
nagyszerű dolog, hogy van kihez fordulnunk kérdéseinkkel.
Üdvözlette l: Zoli
[ Válasz ]
honlap   Zgłoś błąd do skasowania
~Szőke 11:46 Ke, 05 Máj 2015 Gratulálok az oldalhoz, sok hasznos infót találtam rajta, remélem mindenre felkészültem általuk.
[ Válasz ]
Tipp keres gasztronómia   Zgłoś błąd do skasowania
Kata
15:42 Pé, 18 Szept 2015
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek mi az az étel amit érdemes kipróbálni? Helyi ételekre gondolok amit itthon nem ehetünk
[ Válasz ]
        
Re: Tipp keres gasztronómia   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
15:51 Pé, 18 Szept 2015
Szia,
Nagyon sok minden kapható az éttermekben, ami Zakopanei vagy lengyel különlegesség. A legnépszerűbb leves a Zurek (savanyú leves, krumplival kolbásszal), czerwony barszcz (cékla leves), kedvenceim az erdei gomba levesek. Húsételekből gyakorlatilag minden, ha nem rántott húst rendelsz, még a klasszikus rablóhúst is feldobják helyi szószokkal. A regionális étterem hálózatban érdemes az előételek közzül a helyi sajt és hústálakat is kipróbálni. Szóval, ha egy héti csak esztek, akkor sem értek a végére. :)
[ Válasz ]
                
Re: Tipp keres gasztronómia   Zgłoś błąd do skasowania
Kata
17:00 Pé, 18 Szept 2015
Kedves Gabi! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat ☺️Szeptember 25.-en megyunk, igaz csak három napra de igyekszünk a lehető legtöbb ételt megkóstólni
[ Válasz ]
kedvezményes kártya   Zgłoś błąd do skasowania
~SzG
14:28 Pé, 11 Dec 2015
Én kétszer is próbáltam a kártyát megigényelni, de nem kaptam választ- holnap dec. 12-én leszünk Zakopanéba -ha még lehet továbbra is kérem a kedvezményre jogosító kártyát Köszönettel
Szné
[ Válasz ]
        
Re: kedvezményes kártya   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:33 Pé, 11 Dec 2015
Kedves Szné!

Sajnos nem kaptunk tőled emailt kártyaigénylésről. De köszönhetően a hozzászólásodnak már pótoltuk is az elmaradást, azaz már el is küldtem mailben a kártyát.
Marci
[ Válasz ]
éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
Ádám Kata
17:40 Szo, 09 Jan 2016
Sziasztok!
Mi jan. 15-én utazunk Zakopanéba. Tervezem a költségeket, ezért érdeklődöm, hogy étteremben egy vacsora kb. milyen összegbe kerül (átlagos, egy ital, két fogás, esetleg desszert).

Köszönöm segítségeteket.
[ Válasz ]
        
Re: éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
~Kálmán
18:05 Szo, 09 Jan 2016
Olyan árakkal lehet számolni, mint itthon egy jóféle csárdában.
Káposztaleves, hússal (mennyei) 8-10 pln,
Főételek 15-25 pln,
4személyes tál, sült húsok, tarja, hurka, körettel, uborkával + előétel 130 pln,
desszertek 8-10 pln.
Báránygyros pitában a főutcában (hatalmas adag) 10 pln.
[ Válasz ]
                
Re: éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:27 Szo, 09 Jan 2016
Bár én pillanatnyilag a hazai árakat nem ismerem, de nagyon sok turistától azt hallom vissza, hogy hasonló, esetleg kicsit jobb, mint az otthoni éttermi árak.
Persze nagyon helyszínfüggő, de a fentiekkel én is egyetértek. (És a báránygyros még parádés is, nem csak sok.)
Marci
[ Válasz ]
                        
Re: éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
~Kálmán
18:30 Szo, 09 Jan 2016
Na meg a Soplica, az élő zene és a kandalló meghozza a hangulatot, igaz Marci? :)
[ Válasz ]
                                
Re: éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:33 Szo, 09 Jan 2016
Van, amikor még Soplica sem kell hozzá.

Ami tény, és ez nagyon vállalható oldala a városnak, hogy a regionális éttermek berendezése nagyon hangulatos, és az étkek bőségesek, finomak is.
[ Válasz ]
                                        
Re: éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
Ádám Kata
18:54 Szo, 09 Jan 2016
Köszönöm Nektek!

Tényleg nagyon segítő ez az oldal, ma délután elolvastam a legtöbb bejegyzést, információt, s máris úgy érzem nem leszek \"elveszett\" a városkában. Reméljük, a szállásunk is megfelelő lesz, ja és az időjárás.
Igényeltem kedvezménykártyát is délután, egyenlőre nem kaptam visszajelzést, de várom.

üdv. mindenkinek
[ Válasz ]
                                                
Re: éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:08 Szo, 09 Jan 2016
Kedves Kata!

Az az igazság, hogy a kártyakérő emailt nem kaptuk meg. De mindjárt küldöm is neked arra a címre, amit a hozzászólásokhoz megadtál.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
kratos
19:12 Sze, 03 Feb 2016
Bárány gyros ??? uhh , ez hol is van ? ez már Görögo.ban sem nagyon van ..
[ Válasz ]
                        
Re: éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:23 Sze, 03 Feb 2016
Igazság szerint a birka gyros megnevezéspontosabb. Címek a sétálóutcán: Krupówki 9 és Krupówki 34. Kb címek, mert a GoogleMaps nem jelöli őket, a Street Wiew pedig 2011-es, és azon még nincsenek ezek a kajáldák.
Egy cég, gyrosos, pizzás mindkettő. Gyros van baromfi vagy birka, vagy vegyesen. Ha birkát kérsz, mindig megkérdik, hogy de biztosan?
Jó cuccot adnak, szerinte tortillában az igazi, bár én összességében nem vagyok nagy rajongója a lengyel pitának, szóval akár abban is jó lehet...

Marci
[ Válasz ]
                                
Re: éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
kratos
19:30 Sze, 03 Feb 2016
Szenzációs ! Ki lesz \"próbálva\" Köszönöm szépen !
[ Válasz ]
                                        
Re: éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:39 Sze, 03 Feb 2016
[ Válasz ]
éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
morzs
21:16 Csü, 03 Nov 2016
sziasztok! Marci és Gabi segítségével megkaptuk a kártyát, a Staro Izba és másnap a
KARCMA PO ZBÓJU-t próbáltuk ki. Mindkét helyen 90 körül fizettünk, és különleges bánásmódban volt részünk amellett, hogy mennyei ételeket ettünk. Megjegyzem a magyar nyelvű étlap hatalmas segítség volt. Igazán autentikus élmény volt kulturális és gasztronómiai értelemben is. A Staro Izba-ba sok lengyel család is betért, ami kicsit mindig jót jelent...Ők is ezt választották. Mindenkinek jószívvel ajánljuk!És köszönjük a segítséget!
[ Válasz ]
Érdeklődés.   Zgłoś błąd do skasowania
~Tünde
13:29 Szo, 03 Dec 2016
10-én megyünk Zakopánéba. Megtudhatnám melyek a magyar nyelvű étlappal rendelkező éttermek?Előre is köszönöm.
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés.   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:28 Hé, 05 Dec 2016
Kedves Tünde!

A magyarbarát éttermek: a Gazdowo Kuznia, Stek Chałupa, Po Zbóju, a Staro Izba és a Karczma Zapiecek. Leírásaikat megleled az Éttermek Zakopanéban menüpont alatt.
[ Válasz ]
Étterem   Zgłoś błąd do skasowania
~Csaba 10:22 Szo, 07 Jan 2017 Sziasztok!

Mi másfél éve Krakkóban voltunk, ahol voltak olyan éttermek, ahol bármit szedhettél a tányérodra és a kasszánál súly alapján fizettél. Ez nekünk nagyon bejött, nem tudom, hogy Zakopanéban van-e ilyen?
Csaba
[ Válasz ]
        
Re: Étterem   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:40 Szo, 07 Jan 2017
Vannak. A Krupówkin, azaz a sétálóutcán Zbójeckie Jadlo néven két ilyen étterem is van.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Étterem   Zgłoś błąd do skasowania
István
12:13 Va, 08 Jan 2017
Nem tudjátok,hogy Nowy Sacz-ban,esetleg Stary Sacz-ban nincs ilyen jellegű étterem!Mivel ti Lengyelországban éltek,biztosan jobban tudjátok,hogy kell ennek utánanézni!
[ Válasz ]
                        
Re: Étterem   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:32 Va, 08 Jan 2017
Hát, mivel nem ismerünk ilyet, ezért eltöltettem pár percet a Google társaságában. Nem lettem sajnos okosabb, vagy nincs ilyen, vagy még sem tudjuk hogy kell utánanézni...
Marci
[ Válasz ]
                                
Re: Étterem   Zgłoś błąd do skasowania
István
14:18 Va, 08 Jan 2017
Azért köszönöm,majd ezek után jobban figyelek, mikor az említett városokban járok!
[ Válasz ]
                                        
Re: Étterem   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:00 Va, 08 Jan 2017
Ha lelsz ilyet, akkor jelezd, mert lehet más is keres abban a régióban, és neki(k) segítség lehet.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Étterem   Zgłoś błąd do skasowania
~Csaba 19:35 Hé, 09 Jan 2017 Nagyon köszönöm a gyors választ!
[ Válasz ]
Zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~K. & Á. 09:59 Sze, 01 Márc 2017 Kedves Marci !

Remekül éreztük magunkat Zakopanéban, jókat síeltünk, és nagyokat sétáltunk a környéken. Az éttermek, meg igazán fantasztikusak. Nagyon finomakat ettünk, a szuper sörökkel nem bírtunk betelni. Köszönet még egyszer a kuponért, kivállóan működött.

Megyünk még !!! Minden jót Nektek !!!

K. & Á.
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi 16:33 Sze, 05 Júl 2017 Köszönöm szépen a családom nevében is az önzetlen segítséget, amit Marcitól kaptunk. De még el sem indultunk...
[ Válasz ]
Éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
~Emese
12:51 Sze, 04 Okt 2017
Kedves Marci!

Idén a Karácsonyt Zakopánéban szeretnénk tölteni a családdal. Szeretném kérdezni, hogy szenteste nyitva vannak-e az éttermek?
[ Válasz ]
        
Re: Éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:53 Sze, 04 Okt 2017
Kedves Emese!

Csak kevés, és ezekben is jellemzően vigiliai lengyel menü van, ami húsmentes. Ezekre általában előre kell jelentkezni.
December 25-én és 26-án az étteremek normál rend mellett működnek.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
~Emese
14:03 Sze, 04 Okt 2017
Köszönöm a gyors választ, és szeretnék igényelni kedvezménykupont, ha lehet. Előre is köszönöm!
[ Válasz ]
                        
Re: Éttermek   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:06 Sze, 04 Okt 2017
Kedves Emese!

Örömmel. Igénylésedet a honlapon leírtaknak megfelelően emailben tudod leadni.
Marci
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Erzsébet 18:52 Csü, 02 Nov 2017 Kedves Marci!Szeretném megköszönni a segítséget, amit a kedvezmény kuponnal nyújtottál, használtuk és nagyon elégedettek voltunk. Márciusban szándékozunk kimenni egy nagyobb társasággal és akkor majd újból kérni fogom a segítségeteket, Addig is kívánok Nektek minden jót és munkátokhoz további sok sikert!!!
Üdvözlettel: Erzsébet
[ Válasz ]
Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~János
11:48 Csü, 07 Dec 2017
Kedves Marci!
Már többször voltunk Zakopánéban és igénybe vettük a kedvezmény kártyát amit ismét köszönök!
Az újabb utazásunk Február elején lesz, a kérdésem, hogy mikor tudok igényelni jövő évre szóló kártyát, ill. lehetséges e helyet foglalni vacsorára előre a Gazdowo kuznia étterembe.
Várom a válaszodat.
Üdvözlettel János
[ Válasz ]
        
Re: Kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:03 Csü, 07 Dec 2017
Kedves János!

Jelen állás szerint olyan kedvezménykártya áll rendelkezésünkre, ami 2018 június 30-ig érvényes, szóval azonnak igényelhető.
Szezonban - és a február eleje a síszünetek miatt az - az éttermek nem fogadnak foglalásokat sajnos.
Marci
[ Válasz ]
Kedvezménykártya   Zgłoś błąd do skasowania
~Bea 23:53 Va, 17 Dec 2017 Kedves Marci!

A hétvégét Zakopánéban töltöttük, nemrég értünk haza és fantasztikusan éreztük magunkat. Kevés volt ez a két nap, de tuti jövőre, lehet, hogy nyáron, visszamegyünk. Még mindig a hatása alatt vagyunk!!! Mi a Gazdowo Kuzina-ban vacsoráztunk és forralt sört ittunk. Itt használtuk a kupont és nagyon elégedettek voltunk. A csülök nagyon finom
volt és a sör is, a hely pedig nagyon hangulatos. Köszönjük szépen még egyszer!

Üdvözlettel:

Beáta
[ Válasz ]
Zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~Crissy
20:55 Pé, 16 Márc 2018
Kedves Marci,
Tegnap voltunk Zakopaneban, és nem győzzük kapkodnia a fejünket! Hála az oldalatoknak, azonnal tudtuk, hol, mit akarunk megnézni, melyik étterembe menjünk ebédelni (Karczma Zapiecek) A lazacot, pisztrángot mindenkinek csak ajánlani tudom! Kettőnknek sörrel, levessel 100 zlotyba került kereken, és nem maradtunk éhesek! Igaz, előtte a piacon még megkóstoltuk a grillezett oscypek-et áfonyaszósszal...Uhh! Nem csak édesszájúaknak kötelező!!!! Isteni, ahogy a sós, füstös ízű keveredik az édes meleg szósszal!!!! Sajnos csak pár óránk volt itt csavarogni, és az idő nem engedte, hogy a siklóval felmenjünk a hegyre, de így is nagyon kellemesen töltöttük ittlétünket! Köszönjük, hogy nem csak bolyongtunk a városban, hanem hála nektek, láttuk is!
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Andi Tanár Néni 13:01 Ke, 03 Ápr 2018 Kedves Marci!

A krakkói kirándulás után rögtön Angliába vittem egy másik csoportot, így csak most jutottam ide, hogy megköszönjem a sok segítséget és szervezést, valamint a türelmedet is a Tankerület nehézségei miatt... A gyerekek nagyon értékelték az összes látnivalót és programot, szép emlékekkel és hasznos tudással tértek haza.
Hálás köszönet és következő tanévben is szeretném igénybe venni a segítségedet!
Szeretettel üdvözöllek:
Andi
[ Válasz ]
Honlap   Zgłoś błąd do skasowania
~Ákos
09:22 Csü, 05 Júl 2018
Kedves Gabriella és Márton, fantasztikusan jó és hasznos a weboldal! Nagyon szépen köszönjük :)
Üdv:Ákos
[ Válasz ]
Parkolás   Zgłoś błąd do skasowania
arya
19:19 Sze, 11 Júl 2018
Sziasztok. Szeretném megkérdezni hogy a sètáló utca környékén hol van ingyenes parkolás. Köszönöm szépen
[ Válasz ]
        
Re: Parkolás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:22 Sze, 11 Júl 2018
Szia!

Kb sehol.
Marci
[ Válasz ]
Pierogi   Zgłoś błąd do skasowania
~Ritus
16:02 Va, 22 Júl 2018
Kedves Marci és Többiek!
Csodás hetet töltöttünk Lengyelországban, és már visszavágyódunk. Lehet, hogy kiugrunk még pár napot, mert maradt egy kis zlotyink, csak nem fogjuk visszaváltani... :)
Említettétek, hogy a receptklubban lehet receptet kérni. Épp pierogit eszem itthon, mert a Tescoban sikerült venni hűtött, félkész terméket. Még ez is nagyon finom, de szeretnék én is készíteni. Tudtok esetleg egy jó alapreceptet, fortélyokat a készítéshez és néhány töltelék-tippet? :) Előre is nagyon köszönöm, és a sok hasznos segítséget is!!
[ Válasz ]
kedveménykártya   Zgłoś błąd do skasowania
~Erika 16:02 Szo, 13 Okt 2018 Kedves Marci!

Köszönjük a kuponokat, és a jó tanácsokat! Minden nagyon jól sikerült a kirándulásunkon, gyönyörű időnk is volt, és az általatok ajánlott éttermekben is nagyon finomakat ettünk! Reméljük lesz még alkalmunk újra odalátogatni, mert a három nap nem volt elegendő, hogy minden látnivalót végigjárjunk.

Még egyszer nagyon köszönjük, jó egészséget és további sikeres munkát kívánunk Nektek!

Erika
[ Válasz ]
Magyar étlapok!   Zgłoś błąd do skasowania
Robi75
19:14 Sze, 05 Dec 2018
Sziasztok! Tudtok nekem ajánlani éttermeket ahol finom ételek vannak, és van magyar étlap! Köszi!
[ Válasz ]
        
Re: Magyar étlapok!   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:48 Sze, 05 Dec 2018
Csak el kéne olvasnod a cikket, amihez hozzászóltál...
[ Válasz ]
kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~zalai 18:38 Hé, 31 Dec 2018 Sziasztok!
Mostanában miért nincs új infó?
2019 Augusztusban megyünk újra Zakonoponéba nászutra.
[ Válasz ]
        
Re: kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:47 Hé, 31 Dec 2018
Szia!
Gratulálunk! Mármint házasságkötésedhez és a nászúthoz. Milyen új infót hiányolsz?
[ Válasz ]
Étkezési kupon igénylése.   Zgłoś błąd do skasowania
szipanferenc@gmal.com
20:24 Ke, 22 Jan 2019
Kedves Gabi és Marci már negyedik alkalommal térünk vissza Zakopánéba. Az étkezési kupon igénylésen kívül arra is kiváncsiak lennénk, hogy a megközelítés a hóhelyzet miatt hogyan áll. várhatóan február végén érkeznénk.Válaszotokat várva maradok tisztelettel.
Feri.
[ Válasz ]
        
Re: Étkezési kupon igénylése.   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
20:32 Ke, 22 Jan 2019
Kedves Feri!

Köszönjük hozzászólásodat. Zakopane megközelítésével (minden hazai pánikkeltés ellenére) még a múlt héten sem volt gond. Most pedig az utak majd mindenhol szárazak, le vannak takarítva a Tátra mindkét oldalán.

A fentiek egyébként semmit sem érnek neked, mert február végéig még rengeteg minden történhet.

Kedvetménykártyát hozzászólásban nem tudsz igényelni, csak emailben
[ Válasz ]
Éttermi kupon   Zgłoś błąd do skasowania
~Imre 19:53 Ke, 19 Márc 2019 Kedves Marci,

nagyszerű időt töltöttünk a családdal Zakopánéban. Mindenféle időjárásban volt részünk, ennek megfelelően tudtuk alakítani a programokat is,igyekeztünk minden ott töltött időt kihasználni. Eldöntöttük, hogy nyáron is ellátogatunk erre a csodás vidékre.
Köszönjük az éttermi kuponokat.
Üdvözlettel

I mre
[ Válasz ]
húsvét   Zgłoś błąd do skasowania
~Tamás
12:24 Sze, 24 Ápr 2019
Sziasztok

Tegnap jöttünk haza a Zakopane-ből. 2 éttermet tudtunk meglátogatni ez idő alatt. Az első KARCZMA ZAPIECEK-ban voltunk, ahol nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Következő nap GAZDOWO KUZNIA-t látogattuk meg amelyik még jobban \"bejött\". Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy bátran kóstolja meg a helyi ételeket. Tavaly voltunk először, de jövőre vagy még nyáron visszamegyünk, mert még van jópár étel az étlapokon amit végéig kell kóstolni még kóstolni az étlapról
Nagyon sok a magyar családdal, emberrel találkoztunk. Marci valamit nagyon jól csináltok
[ Válasz ]
ez egy csodaváros!   Zgłoś błąd do skasowania
~István 23:28 Csü, 22 Aug 2019 Én egyszer voltam Zakopanéban üzleti úton, de beleszerettem elsőre a városkába. Olyan az egész mintha nem is a földön lennél. Egy valóságos mesevilág, az étteremben szinte minden fából, élőzene 1-2 helyen, az árak elfogadhatóak, boltokban a kaja kifejezetten olcsó a magyar árakhoz mérten. Holnap megyek ismét, ezőttal PIHENNI. Semmi business.
[ Válasz ]
érdeklődés ünnepi nyitvatartásról   Zgłoś błąd do skasowania
~Illésné Anikó
17:58 Csü, 09 Jan 2020
Kedves Gabriella és Marci! Húsvétkor utazunk a párommal Zakopaneba. Kérdésem,hogy mit kell tudnunk az ünnepi nyitva tartásról. (Sikló, fürdő, boltok,éttermek, piac..) Ugye csak a vasárnap és a hétfő a munkaszüneti nap?
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés ünnepi nyitvatartásról   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:06 Csü, 09 Jan 2020
Hűűű, látom nagyon sürgős a kérdés... Nagypéntek nem ünnepnap (otthon tudtommal az), nagyszombat nem ünnepnap, de húsvét vasárnap és húsvét hétfő az.

Boltok zárva. Szolgáltatók (Sikló, fürdők, piac, éttermek) működnek.

Ha a főoldal archivumára rákeresel, akkor minden évben készül húsvéti kisokos. Ezt tanulmányozhatod akár most is. Nyilván lesz idei is, de nem holnap.
[ Válasz ]
                
Re: érdeklődés ünnepi nyitvatartásról   Zgłoś błąd do skasowania
~Illésné Anikó
18:14 Csü, 09 Jan 2020
Nagyon köszönöm a választ!
[ Válasz ]
Regionális éttermi kedvezmeny kártya   Zgłoś błąd do skasowania
~Eva
15:47 Szo, 25 Júl 2020
Sziasztok!
Érdeklődöm, hogy most a napokban is van- e lehetőség a honlapotokon jelzett éttermi kedvezmény kártya igénylésére?
Írtam e- mailt is :).
Üdvözlettel
Eva
[ Válasz ]
        
Re: Regionális éttermi kedvezmeny kártya   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:20 Szo, 25 Júl 2020
Kedves Éva!

Igen, van lehetőség igényelni. Tudod, ha nem lenne, nem hirdetnénk...
Már küldtünk is válasz mailt.
[ Válasz ]
gluténmentes étkezés étteremben   Zgłoś błąd do skasowania
~Adri
20:10 Szo, 18 Szept 2021
Sziasztok,

23-án megyünk 4 napra Zakopánéba és érdeklődnék, hogy mennyire fogok esetleges gluténmentes ételeket találni az éttermekben? Tudtok eestleg ajánlani éttermet, ahol nem okoz problémát a GM étel elkészítése?

Előre is köszi.
Adri
[ Válasz ]
        
Re: gluténmentes étkezés étteremben   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:42 Va, 19 Szept 2021
Szia Adri!

Ma már elég sok étterem tud alkalmazkodni a gluténmentes igényekhez, és akad, ahol van pár étel az étlapokon, mely így készül. Alapból a Tripadvisor ajánlásait tudnám javasolni (gluten free restaurants in Zakopane).
FONTOS, hogy ezek szerintem inkább a modernebb, nemzetközibb ízvilágot hozó éttermek. Sok hagyományos, a helyi (góral) konyhát képviselő étterem van, és hát ezek jellemzően nem annyira \"mentesek\" - viszont ők képviselik a legerősebben a helyi ételeket. Közülük a magyar étlaposakat tudom ajánlani (Éttermek Zakopanéban rovat a bal oldali menüben), hátha a magyar leírás segít neked olyat választani, ami gluténmentes.
[ Válasz ]
Nowy Targ   Zgłoś błąd do skasowania
CZBZita 11:35 Hé, 18 Ápr 2022 Csütörtöktől vasárnapig leszünk Zakopánéban. Tervezzük, hogy ellátogatunk Nowy Targba, a piacra. Több helyen többféle nyitva tartást olvastam. Érdeklődöm, hogy pontosan mely napokon van nyitva? Ezúton nagyon köszönjük a kedvezmény kártyákat!
[ Válasz ]
        
Re: Nowy Targ   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:52 Hé, 18 Ápr 2022
Minden csütörtökön és szombaton van piac reggeltől délig, esetleg kora délutánig. (A hely vasárnap is nyitva van, de ezen a napon használt autó piac van...)
[ Válasz ]
Zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~Ildikó 06:43 Ke, 26 Júl 2022 Kedves Marci!
Csodás volt a hétvégénk, a Morskie Oko gyönyörű!
Finom vacsorát ettünk a Stek Chalupaban, ahol használni tudtuk az általad küldött kupont.
Hálásan köszönöm a segítséget, szerintem még visszamegyūnk.

Szeretettel üdvözöllek:
Ildikó
[ Válasz ]
Kutyabarát étterem   Zgłoś błąd do skasowania
Judit73
14:27 Hé, 26 Dec 2022
Sziasztok!
Először is Boldog Karácsonyt mindenkinek! Másodszor pedig lenne egy kérdésem: holnap utazunk Zakopanéba először, és az lenne a kérdésem, hogy valahova be tudunk ülni vacsorázni kiskutyával? Mert ő is jön velünk Illetve a másik kérdésem az lenne, hogy a téli gumit ellenőrzik? Van az autón, de picit le van kopva. Köszönöm a válaszokat előre is :)
[ Válasz ]
        
Re: Kutyabarát étterem   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
14:33 Hé, 26 Dec 2022
Kedves Judit!

Kutyával szinte bárhova be lehet ülni, ha jól nevelt és nem zavarj a többieket. A Honlapon feltüntetett éttermek mindegyike kutyabarát.

A téli gumik állapotát senki nem ellenőrzi, egyszerűen biztonságosabb, ha jó állapotban vannak. Ha van lehetőséged cseréli még, mindenképpen tedd meg, bár most a szokásosnál melegebb van és nem ígérnek nagy havazást sok múlhat a jó gumikon.
Szép napot
Gabi
[ Válasz ]
                
Re: Kutyabarát étterem   Zgłoś błąd do skasowania
Judit73
14:38 Hé, 26 Dec 2022
Kedves Gabi!
Nagyon köszönöm válaszod :) a kiskutyánk egy áldott jó eb, nem zavar senkit sem. Ezek szerint bárhova beülhetünk vele, jaj de jóóó Sajnálom, hogy havat nem nagyon fogunk látni, de majd legközelebb.
[ Válasz ]
                        
Re: Kutyabarát étterem   Zgłoś błąd do skasowania
Judit73
14:42 Hé, 26 Dec 2022
Még egy kérdés eszembe jutott: elmennénk Auschwitzba is, kell előzetes regisztráció?
Köszönöm!
[ Válasz ]
                                
Re: Kutyabarát étterem   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
14:45 Hé, 26 Dec 2022
Kell! A PROGRAMOK / Kulturális programok rovatban találsz egy cikket arról, hogy lehet bejutni Auschwitzba.
[ Válasz ]
                                        
Re: Kutyabarát étterem   Zgłoś błąd do skasowania
Judit73
15:08 Hé, 26 Dec 2022
Köszönöm szépen! Sajnos már nem találtam ingyenes opciót :(
[ Válasz ]
Gluténmentes   Zgłoś błąd do skasowania
Kreutzerl
07:14 Szo, 25 Nov 2023
Először is köszönöm nagyon hasznos ez az oldal!

Sajnos Glutén allergiám van.
Kérdésem az lenne, hogy Zakopánéban tudtok olyan éttermet ahol van lehetőségem gluténmentes ételt fogyasztani?
Előre is köszönöm, ha válaszoltok!
[ Válasz ]
        
Re: Gluténmentes   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:17 Szo, 25 Nov 2023
Elvben kb bárhol, mert minden étteremnek kell tartania külön étlapot az allergénekről. Ez persze csak elv, mert ez az étlap nem mutatja, hogy mit mi után főznek, stb.

A legjobb tippek és tapasztalatok ebben a témában a Tripadvisoron szoktak összegyűlni.
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
köszönet
~Noémi
21:14 Hé, 22 Júl 2024
Köszönjük a lehetőséget és segítséget, hogy szinte utolsó percben, de sikerült...
Re: Kutya
~CsMarton
17:45 Va, 21 Júl 2024
Nem.
Kutya
Nokedli
17:35 Va, 21 Júl 2024
Kutyát fel lehet e vinni a felvonón?
Re: 1 napos
~CsMarton
15:25 Csü, 18 Júl 2024
Igen, jó lehet a 13:00. Kényelmesen lesz akkor időtök odaérni. Ha mostanság jöttök, akkor...
Re: 1 napos
~kiszele
15:21 Csü, 18 Júl 2024
Köszönöm. Amennyiben igaz, akkor 11. vagy 11.48-kor érkeznénk Krakkóból. Érdemes-e 13...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 127669656 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.