Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

KUBUS FAHÁZ    

34-500 Zakopane, Kasprowicza u. 35B.
tel.: +48 600 096 308
fax:
honlap: www.zakopane-domek.pl

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, regionális faház, Zakopane, centrum, központ


Szeretettel várjuk az új, magas színvonalú, 60 m² területű, központi fűtéssel ellátott faházunkba.
A faház Zakopane belvárosától nem messze a Krupówki sétálóutcától 2 km-re, a városközpontba bevezető Kasprowicza utcától 150 m-re helyezkedik el.
Regionális stílusban épült faházunk ideális hely azok számára, akik az intimitást és a kötetlen családi vagy baráti körben töltött pihenést értékelik elsősorban. Egyben bérelhető. Optimális létszám: 4-6 fő.
A ház lucfenyőből épült. A tömör, viaszozott fából készült bútorok és az otthonos, regionális stílusban berendezett szobák különleges hangulatot varázsolnak.
A vendégek rendelkezésére áll 2 önálló, zárható hálószoba az emeleten (mindegyikben szekrény, 2 összecsatolható ágy, 2 éjjeliszekrény) és szalon (szétnyitható kanapé 2 főnek). Optimális létszám: 4-6 fő (+pótágy).
A szalonban műholdas TV + DVD, konyhasarok (mikrohullámú sütő, 2 főzőzónás indukciós főzőlap, edények, tányérok, evőeszközök) fürdőszoba (hidromasszázsos zuhany), vezeték nélküli Internet vehető igénybe.
A ház mellet parkolóhely, nyáron fából készült kertibútorok – asztal és padok, kovácsolt vasból készült grill és játszótér a gyermekeknek (hinta, csúszda, homokozó. Télen szánkó a gyermekeknek) áll rendelkezésre.
Legkisebb vendégeink számára szükséges felszerelést biztosítunk: gyerekágy, etetőszék, kicsi asztal + szék. (a megrendelésnél kell kérni)
 « vissza

Kubus faház   Zgłoś błąd do skasowania
~Renáta 14:28 Hé, 27 Feb 2012 Szép, tiszta,felszerelt faház.Szívesen töltöttünk el 5 napot, és biztos vagyok benne, hogy visszajövünk még. Köszönjük Marci,hogy ajánlottátok nekünk, nem csalódtunk!
Autóval 2 perc a sétáló utca, egy jó kis séta gyalog, közelben közért a főúton. Picit nehezen találtuk meg, de ez köszönhető térképolvasó barátunknak:) a főútról kell lekanyarodni egy utcába, aminek a végében van a faház.(nekünk fura a számozás)

Renáta:)
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Eljutás a lanovkához a Krupowkiról
~Gábor
11:51 Szo, 24 Júl 2021
Szuper, köszönöm szépen a tippet! :)
Re: Eljutás a lanovkához a Krupowkiról
~CsMarton
10:52 Szo, 24 Júl 2021
A Watra buszmegálló remek hely. A 14-es meg a kisbuszok kombinálása lassú szerintem, és...
Eljutás a lanovkához a Krupowkiról
~Gábor
02:03 Szo, 24 Júl 2021
Még azt szeretném kérdezni, hogy a Krupówki utca déli végéről (pl. Krupówki 50) hogyan...
Re: Tartózkodási idő a Gáspár csúcson
~Gábor
08:11 Pé, 23 Júl 2021
Köszönöm szépen, azt hiszem, így már könnyebben fogunk tudni dönteni, nagyon sokat...
Re: Tartózkodási idő a Gáspár csúcson
~CsMarton
06:52 Pé, 23 Júl 2021
A fenti étterem kellemes, de nem olyan nagy szám gasztronómiailag. És dárga, mert ők is...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 60747749 látogató
1999-2021 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.