Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

WILLA KANADA    

34-500 Zakopane, Jaszczurówka 16a
tel.: (+48) 18 20 013-31
fax:
honlap: www.willakanada.pl
Állat: Nem fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, apartman, Zakopane, természetközeliség, ingyenes parkolás


Szeretnénk bemutatni Önnöknek szállás ajánlatunkat, amelyben teljesen felszerelt, összkomfortos, zakopanei apartmanok találhatóak. Az apartmanok Zakopane – Jaszczurówka negyedében, az egyik legnagyobb síkomplexum: a Nosal közelében, a Morskie Okohoz és a Łysa Polana határátkelőhöz vezető főút mellett helyezkednek el.

Villánk a Tátrai Nemzeti Park közelében van, 500 m-re a Nosal síkomplexumtól, 100 méterre az Olczyski-völgy bejáratától, és mintegy 800 méterre a  Kuźnicebe vezető körforgalomtól.  Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló helyszín túrázni vágyóknak és a síelés megszállottjainak. A közelben  "Nosalowy Dwór" regionális fogadó várja az éhező vendégeket.

Ajánlatunkban 6 kényelmes, különböző nagyságú, 2-6 fős apartman található (30-tól 70 m2-ig). Az apartmanok egy önálló házban vannak, mely előtt ingyenesen tudnak parkolni. Földszinten egy nagy apartman kandallóval, az első emelten 2 apartman, a másodikon 2 apartman (ebből az egyik galériás), a tetőtérben pedig egy kis apartman van.

Az apartmanok két helyiségből állnak, egy hálóból és egy nappali részből (TV-vel), amelyben egy teljesen felszerelt konyhasarok is van, ahol tűzhely, mikrosütő, hűtő, edények, evőeszközök várják a vendégeket. A fürdőszobák zuhanyzósak, és minden apartmannak van erkélye.
« vissza

zakopane kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
~Norbert 15:01 Pé, 17 Jún 2011 Egy hosszú hétvégét töltöttünk el a Villa Kanadában. Az apartman tiszta, rendezett és nagyon barátságos volt, az angolul jól beszélő házigazda pedig minden fontos infót elmondott nekünk a városról, az éttermekről, a közlekedésről.

A szállás a város szélén van, viszonylag messze a központtól, de közvetlenül a nemzeti park mellett, így mivel mi elsősorban túrázni mentünk, ez nem volt gond.

Télen az épület fekvése még akár előnyös is lehet, ugyanis gyalog mindössze pár perces séta innen egy sípálya.
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: 1 napos
~CsMarton
15:25 Csü, 18 Júl 2024
Igen, jó lehet a 13:00. Kényelmesen lesz akkor időtök odaérni. Ha mostanság jöttök, akkor...
Re: 1 napos
~kiszele
15:21 Csü, 18 Júl 2024
Köszönöm. Amennyiben igaz, akkor 11. vagy 11.48-kor érkeznénk Krakkóból. Érdemes-e 13...
Re: 1 napos
~CsMarton
14:46 Csü, 18 Júl 2024
Szia! A vasútállomástól kb 3-3,5 órát érdemes számolni a programra. (Odajutás,...
1 napos
~kiszele
14:26 Csü, 18 Júl 2024
Sziasztok! Krakkóból egy napos kirándulást tennénk vonattal Zakopanéba, reggeli...
Re: Kasprowy
~CsMarton
13:30 Csü, 18 Júl 2024
Ez a megoldás drágább (nézd meg a cikkben a jegyárakat) de ha több időt töltenétek fent,...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 126840505 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.