Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

BAMBI APARTMANOK    

34-500 Zakopane, Droga do Rojów 9
tel.: +48 18 20 138 63
fax: +48 18 20 122 97
honlap: www.bambizakopane.pl
Állat: Nem fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, apartman, Zakopane, természetközeliség


A BAMBI Rezidencia Zakopane legrégebbi részén fekszik, mindössze 10 perc sétára a centrumtól, festői szépségű műemlék faházak közt. Kiváló szállás a Kościelisko, a Chochołowska, a Za Bramka, a Małej Łaki, a Białego és sok más völgybe túrázni vágyóknak. Alig néhány száz méterre van Lengyelország egyik legmodernebb sífelvonója a Polana Szymoszkowa-tól (a Kasprowy hotel mellett), valamint egy termálfürdőtől. 800 méterre van a Krupówki utcától, valamint a híres régi, városi fatemplomtól. Szintén a közeben van a Gubałówka sikló, és a Fatimai Szűzanya Kegyhely, amelyet hálából építettek, hogy II. János Pál pápa túlélte az ellene irányuló merényletet. 

A szállás 11 komfortosan berendezett, felszerelt konyhával rendelkező apartmannal rendelkezik. A szalonokban és a hálószobákban műholdas TV, hajszárító és Internet hozzáférés áll a vendégek rendelkezésére. Közösségi terem, zárt parkoló, sífelszerelés tároló, kert, játszótér és grill tűzhely várja Önöket. Kérésre szerveznek kirándulásokat , programokat. A szobákat 17 órától lehet elfoglalni, és 11 óráig kell elhagyni. Igény szerint a szomszéd panzióban lehet reggelizni 8-10 óra közt, és estebédelni 17- 18 óra között. « vissza

Bambi apartmanok   Zgłoś błąd do skasowania
~T.Judit 11:42 Ke, 24 Máj 2011 3 csodálatos napot töltöttünk el a Bambi apartmanház 3 apartmanjában, mindhárom családban gyerekek is vannak. Az apartmanok nagyon szépen berendezettek, jól felszereltek, és kifogástalanul tiszták. A személyzet nagyon kedves, készséges. Az udvaron lévő játékokat, és homokozót is kihasználták a gyerekek. Csak ajánlani tudom, és valószínűleg visszatérünk még a Bambi-ba.
[ Válasz ]
Bambi :)   Zgłoś błąd do skasowania
~B.Viktória
19:39 Ke, 24 Máj 2011
Három nagyon kellemes éjszakát és napot töltöttünk a Bambi kétágyas, földszinti apartmanjában. Mindennel maximálisan megvoltunk elégedve. A személyzet nagyon kedves, készséges, mosolygós és segítőkész volt. A szoba tiszta, a konyha jól felszerelt, és a fürdő is ragyogott, mindent megtalálhattunk amire csak szükségünk volt. Nagyon valószínű, hogy visszatérünk még Lengyelországba, és mindenképpen a Bambit választjuk. Helyileg is tökéletes, csendes, mégis központi helyen van.
Köszönjük az idegenvezetőknek is ezt a kellemes hosszúhétvégét!
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Teri 00:18 Ke, 03 Júl 2012 Nagyon szépen köszönjük az éttermi kedvezményes kártyákat, éltünk is a lehetőséggel. Negyon jól éreztük magunkat, és valóban a szállás is kitünő volt. Továbbra kívánok egészséget ,minden szépet és jót! Teri
[ Válasz ]
Re: köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Ádám 13:09 Sze, 14 Aug 2013 Kedves Marci!

Nagyon köszönjük a segítséget mindenben! A szállással meg voltunk elégedve és gyönyörű volt! Egész Zakopane gyönyörű volt, nagyon élveztük a kirándulást, a piacot, az ételeket..mindent! Az árak olcsóbbak voltak mint nálunk, szinte minden, valami jóval olcsóbb mint nálunk és sokkal jobb minőségűek is! Az étteremben meglepően tapasztatluk, hogy kb. 5 perc után hozták is az ételeket, annak ellenére, hogy \"tömve\" volt, elég nagy mennyiségű, finom ételek voltak normál áron, nálunk annyi pénzből nem laktam volna jól, alig bírtunk mozdulni. Még eltudtunk volna tölteni 1-2 hónapot biztosan. Az építészeti sajátosságok, a sok fa nagyon tetszett, a párommal tervezzük majd 2 év múlva, hogy felújítjuk a lakást, és a tetőteret ilyen \"fás\" megoldással fogjuk csinálni, ha lehetséges lesz itthon. Mikor még ott voltunk, azt mondtuk, hogy mindenképpen visszafogunk ide jönni. Lehetséges, hogy majd a közeljövőben igényelni fogjuk a segítségeteket! Minden jót nektek! Lengyelországot és Zakopanét örökre a szívünkbe zártuk!

Üdv
Ádám
[ Válasz ]
utunk után   Zgłoś błąd do skasowania
~Angéla 12:55 Sze, 07 Máj 2014 Kedves Marci

köszönök szépen még egyszer mindent, csodálatos volt Zakopane, meg a szállás is
elég sok mindent sikerült megnéznünk!

Angéla
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: 1 napos
~CsMarton
15:25 Csü, 18 Júl 2024
Igen, jó lehet a 13:00. Kényelmesen lesz akkor időtök odaérni. Ha mostanság jöttök, akkor...
Re: 1 napos
~kiszele
15:21 Csü, 18 Júl 2024
Köszönöm. Amennyiben igaz, akkor 11. vagy 11.48-kor érkeznénk Krakkóból. Érdemes-e 13...
Re: 1 napos
~CsMarton
14:46 Csü, 18 Júl 2024
Szia! A vasútállomástól kb 3-3,5 órát érdemes számolni a programra. (Odajutás,...
1 napos
~kiszele
14:26 Csü, 18 Júl 2024
Sziasztok! Krakkóból egy napos kirándulást tennénk vonattal Zakopanéba, reggeli...
Re: Kasprowy
~CsMarton
13:30 Csü, 18 Júl 2024
Ez a megoldás drágább (nézd meg a cikkben a jegyárakat) de ha több időt töltenétek fent,...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 126840313 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.