Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóJegyfoglalás és kirándulás a Kasprowy-csúcsra

A Kasprowy Wierch (avagy magyar nevén Gáspár-csúcs) nem véletlenül kedvelt célpontja a Zakopane városába látogató turistáknak. Nem csak a gyönyörű panoráma - mind a Tátrára, mind pedig a város felé - hanem az ide közlekedő kabinos felvonó (lanovka) is csalogatja őket, hiszen ennek köszönhetően ez a hegycsúcs az egyik legkönnyebben, mondhatni legkevesebb erőkifejtéssel meghódítható hegy a Tátra lengyel oldalán.

A csúcsra közlekedő lanovka csodaszép útvonalon szállít fel igényes, panorámaablakos kocsijaiban turistákat. Nagy népszerűsége miatt azonban rendszeresen hatalmas sorok alakulnak ki az indító állomáson, amelyek nem ritkán akár 5-6 órás várakozásra is kényszeríthetnek Titeket és csoportjaitokat főszezonban!
Ennek kiváltására lehetséges az előzetes jegyfoglalás, ami 2015-től bárkinek a rendelkezésére áll, és szervezett csoportoknak rendkívül hasznos lehet, ráadásul magyar nyelven, a ZakopaneInfon keresztül is elérhető!

Hosszú idő után, 2022-től a jegyárak előfoglalás és kasszabeli jegyvásárlás esetén is megegyeznek szezonra és főszezonra! Ugyanakkor az előfoglalással komolyn sorbanállások kerülhetők el (főleg főszezonban), mert a jegyek konkrét időpontra szólnak!

Jegyárak szezonra* előzetes jegyfoglalás esetén:

Jegytípus Jegyárak Foglalási díj
Csak fel 79 pln / 69 pln 10 pln/fő
Retúr 99 pln / 79 pln 10 pln/fő
 
Jegyárak főszezonra**, előzetes jegyfoglalás esetén:
 
Jegytípus Jegyárak Foglalási díj
Csak fel 109 pln / 89 pln 10 pln/fő
Retúr 129 pln / 109 pln 10 pln/fő

*: A szezon időszaka: 2023 április 17-28-ig, május 8-tól június 7-ig, majd október 1-től december 15-ig esedékes.
*
**: A főszezon időszakai: 2022 december 17-től 2023 április 16, 2023 április 29 - május 7 és 2023 június 8 szeptember 30.

FONTOS ÚJÍTÁS 2021 nyarától a premizált jegyvásárlási lehetőség, amit az üzemeltető a jobb utaseloszlás érdekében vezetett be KIZÁRÓLAG FŐSZEZONRA. Ennek keretében a korai és a későbbi időpontokra 10-20% közötti kedvezményt is tudunk biztosítani, viszont dél és kettő óra között a jegyek még akár 10%-kal is drágábbak lehetnek a fentieknél.

Tudnivalók:

1) A két ár közül az első mindig a teljesárú, a második a kedvezményes. Kedvezményes jegyet vásárolhatnak gyermekek 14 éves korig, középiskolás diákok, illetve 26. életévüket még be nem töltött felsőoktatási hallgatók lengyel vagy nemzetközi (ISIC vagy EURO 26) diákigazolvánnyal, valamint nyugdíjasok 65 év felett!

2) Az árak per főre vannak megadva, és csak előrendelés esetén érvényesek. Rendelni 30 napra előre lehet, korábban nem. (Természetesen 30 napon túli időpontokat is le tudunk egyeztetni, de a jegyek realizását csak 30 napon belül tudjuk vállani.)

3) A jegyeket konkrét indulási időpontra adják ki. Ez előtt 15-20 perccel már Kuźnicében, az indító állomáson kell tartózkodnotok. Kuźnice az autó- és buszforgalom elől teljesen le van zárva, csak az itt lakók, a felvonónál és a környéken dolgozók, az itt szálláshellyel rendelkezők, és a helyi tömegközlek-tóledés hajthat be. Kocsival/busszal a Rondo Jana Pawła II-ego (azaz II. János Pál körforgalomig) tudtok menni, ahol temérdek parkolási lehetőség áll rendelkezésetekre. Innen Kuźnice kb 30-35 perc séta, vagy kisbuszokkal - melyek 3 pln/fő áron visznek - 3-5 perc. A programotok megtervezésénél ezt mindenképpen vegyétek figyelembe!

4) FONTOS tudni, hogy a fel-le érvényes retúrjeggyel maximum 1 óra 40-45 percet tartókodhattok fent. Ha túllépitek az indulási időponttól számított 2 órát (ebből kb 15 perc a felfelé út), akkor jegyetek érvényét vesztheti. (A jegyen természetesen az indulási időpont, és az utolsó lehetséges lejöveteli időpont is fel van tüntetve!)

 

A foglalás menete

1) Írj nekünk egy emailt az office@zakopaneinfo.hu címre, amelyben megadod a dátumot, hogy kb hány órakor szeretnétek felmenni, a létszámátotokat, és ezen belül a kedvezményes jegyekre jogosultak számát, valamint egy kontaktember nevét és telefonszámát.

2) Mi lekérjük a PKL-től az időpontot, és a lehető leggyorsabban visszaigazoljuk neked emailben.

3) A foglalás érvényesítéséhez a teljes összeget (jegyárak + foglalási díj) át kell utalnod majd előre. Természetesen a foglalás előtt PRO-FORMA, míg a foglalás után normál számlát is ki tudunk állítani!

4) A jegyeket emailben küldjük meg nektek. Ezeket ki kell nyomtatni, és elhozni magatokkal. A jegyek postázására NINCS lehetőség! Aki a jegyeket nem tudja kinyomtatni, az a modern technikának hála okostelefonról is be tudja mutatni őket. A jegyeket pdf formátumban küldjük meg!

FONTOS tudnod, hogy:

- Az átutalt pénznek a lanovkázásotok előtt minimum 2, azaz két munkanappal meg kell érkeznie. (Ezek a PKL szabályai, melyekhez nekünk alkalmazkodnunk kell, különben a foglalásotokat törölhetik.)
- A létszámon a jegyek kifizetése után is lehet változtatni. Az esetlegesen feleslegessé vált jegyek visszaváltására csak minimum 3 munkanappal az érkezés előtt bejelentett módosítás esetén van módunk!
- Amennyiben a PKL hibájából nem közlekedik a lanovka kirándulásotok napján, akkor a jegyeket visszaváltjuk. Amennyiben a csoport nem érkezik meg, vagy elkésik akkor a jegyek visszaváltására, vagy későbbi időpontra való becserélésére nincs mód!
- Főszezonban (kiemelten júliusban, augusztusban szeptemberben, decemberben, valamint januártól februárig) hihetetlen mennyiségű csoport foglal jegyet előzetesen valamint a kuźnicei kasszában is rengetegen tudnak lenni, ezért érdemes ezen időpontok esetében minél előbb - akár 20-25 napra előre is - elindítani a foglalást!

Bár a leírás hosszú lett, hitünk szerint ez a Ti jól tájékozottságotokat szolgálja. Ne ijedjetek meg, a foglalás menete nem vészes és nehézkes, illetve mi is mindenben igyekszünk segíteni! Kérdéseitekkel, kéréseitekkel keressetek minket bátran az office@zakopaneinfo.hu email címen!

A Kasprowy Wierch lanovka ismertetőjét itt találjátok!

oldal   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsuzsi 18:41 Pé, 20 Júl 2012 Nagyon hasznos az oldal amit csináltok, sikerült új úticélt is találni...
[ Válasz ]
visszajelzés   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsolt 15:52 Va, 09 Szept 2012 Sziasztok!

A Ti szolgaltatasotokkal teljes mertekkel elegedettek voltunk, csak igy tovabb. A lanovka es az etterem is nagyon jo volt, igazi fenypontja volt a kirandulasnak, amelyet igy melto modon tudtunk lezarni.
Koszonjuk szepen.
[ Válasz ]
4 év alattiak jegye   Zgłoś błąd do skasowania
~Norbert 21:36 Csü, 16 Máj 2013 Az lenne a kérdésem, hogy 4 év alatt menyibe kerül a jegy a Gáspár csúcsra?
[ Válasz ]
        
Re: 4 év alattiak jegye   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:39 Csü, 16 Máj 2013
Ingyenes! (Szülői kísérettel...)
Marci

Lásd itt:
http://zakopaneinfo.hu/i ndex.php?strona,doc,pol,glowna ,1532,0,528,1,1532,ant.html
[ Válasz ]
                
Re: 4 év alattiak jegye   Zgłoś błąd do skasowania
~Norbert 19:26 Pé, 17 Máj 2013 Köszönöm!
Miután beillesztettem a linket jöttem rá hogy ezt már olvastam is!
[ Válasz ]
árak és foglalás   Zgłoś błąd do skasowania
~Barta József
11:32 Hé, 23 Jún 2014
Kedves ZakopaneInfo.hu!

Szeretném megkérdezni, hogy miért térnek el a lanovka árak \"Kasprowy Wierch lanovka\" és \"Jegyfoglalás és kirándulás a Kasprowy-csúcsra\" oldalon? Ill. még az érdekelne, hogy jegyfoglalásra 20 fő alatt nincs semmilyen lehetőség?

Köszönettel
[ Válasz ]
        
Re: árak és foglalás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
17:25 Hé, 23 Jún 2014
Kedves József!

Azért, mert az üzemeltető cég más áron adja őket. Nekem még nem teljesen sikerült megértenem, hogy előre foglalás esetén miért drágábbak a jegyek, mint helyben vásárláskor, de tény ezekkel az árakkal dolgoznak.

Létezik egyéni jegyfoglalás is, de egy kicsit ez is el van baltázva, mert lengyel cím, telefonszám és bankszámlaszám kell hozzá. Egy ideje egyezkedünk már az üzemeltetővel, hogy ezt valamilyen formában elérhetővé tegyük magyaroknak is, de egy igen nagy állami cégről van szó, finoman szólva is lassan őrölnek náluk a malmok...

Marci
[ Válasz ]
                
Re: árak és foglalás   Zgłoś błąd do skasowania
~Barta József 09:35 Ke, 24 Jún 2014 Köszönöm a válaszokat.
[ Válasz ]
Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Szandi
18:16 Va, 28 Szept 2014
Sziasztok! Ìrtam nektek egy emailt egy esetleges idegenvezetésről, megkaptátok? A hellodolli@gmail.com címemről küldtem. Kérlek, jelezzetek vissza. Köszi! Üdv.
[ Válasz ]
        
Re: Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
20:55 Va, 28 Szept 2014
Kedves Szandi!

Egy viszonylag zsúfolt hétvége után most kerültem gép elé. Írtam is már neked.
Marci
[ Válasz ]
Kasprowy jegyek   Zgłoś błąd do skasowania
~Anita 11:04 Sze, 24 Jún 2015 Kedves Marci!

Szeretném még egyszer, utólag is megköszönni a zakopanei kirándulásunkhoz nyújtott sok-sok segítséget!
Minden nagyon jól alakult, Zakopane gyönyörű, fantasztikusan éreztük magunkat.
Kellemes nyarat kívánok, sok erőt és kitartást a továbbiakhoz! Az turistáknak pedig mindig ilyen kellemes, pozitív szervezőt, mint amilyen Te vagy!
Köszönjük szépen még egyszer!


Üdvözlettel: B-né Anita
[ Válasz ]
Zakopane Lanovka jegy   Zgłoś błąd do skasowania
~NagyBal 13:03 Hé, 13 Júl 2015 Nagyon király vagy, kevesen intézik az ügyeket ilyen flottul, és rokonszenvesen.
Köszönöm szépen a segítséged.

Balázs
[ Válasz ]
Kasprowy jegyek   Zgłoś błąd do skasowania
~Pelle Család 09:39 Hé, 03 Aug 2015 Kedves Marci,

Néhány szép napot tölthettünk Krakkóban és eljutottunk Zakopanéba is. Ehhez sok segítséget kaptunk a zakopaneinfo.hu-n és konkrétan a Kasprowy-lanovka-előzetes jegyvételében. Így szezonban mindenkinek az javasoljuk, hogy elővételben, interneten vegyen jegyet. Mikor odaértünk és láttuk a kígyózó sort, nem győztünk magunkban hálálkodni.
A Wieliczkai sóbányát is érdemes korán reggel kezdeni, mivel később már egyre többen vannak és tényleg órákat vesz igénybe a sorban állás. Mi kb. 10.00-kor értünk oda és 1,5 órát álltunk sorba a lengyel idegenvezetésnél. Dél körül jöttünk ki, de ekkor már a sor több mint duplájára nőtt!

Kedves Marci, nagyon hálásak vagyunk és köszönjük a segítségeteket!
Üdv: Pelle család
[ Válasz ]
Csak hatan...   Zgłoś błąd do skasowania
~veszetthuzat 07:00 Ke, 11 Aug 2015 Hat felnőtt esetében is van lehetőség előzetes jegyvásárlásra, vagy csak nagyobb csoportok esetében?

Köszönettel
[ Válasz ]
        
Re: Csak hatan...   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:23 Ke, 11 Aug 2015
Akár egy fő esetében is.
[ Válasz ]
Jegyrendelés   Zgłoś błąd do skasowania
~András 20:48 Szo, 22 Aug 2015 Kedves Gabriella és Marci! Az lenne a kérdésem, hogy utalás esetén milyen számlára kell a pénzt átutalni? ha nálatok rendelnénk a jegyeket? Az utalás költségei miatt kérdezem csak! Az automata csak tárgynapra illetve másnapra enged jegyet venni, ez most csütörtökön úgy nézett ki, hogy csütörtök délután a legkorábbi időpont a péntek 16:40 azért ez elég durva így! :)
[ Válasz ]
        
Re: Jegyrendelés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
20:51 Szo, 22 Aug 2015
Kedves András!

Időhiány esetében magyar bankszámlaszámra is lehet utalni, forintban, ugyanez kis összegű rendelés esetén is lehetséges. Nagy összegű rendelés esetén lengyel számlaszámra, zlotyit kell utalni.

Főszezonban vagyunk sajnos, ilyenkor szép, ha van még másnapra jegy az automatákban - de igaz ez a netes rendelésre, és ránk is.

Marci
[ Válasz ]
                
Re: Jegyrendelés   Zgłoś błąd do skasowania
~András 22:10 Szo, 22 Aug 2015 Köszönöm, legközelebb előrelátóbbak leszünk! 😊
[ Válasz ]
felvonó foglalás   Zgłoś błąd do skasowania
~Katalin 13:58 Csü, 27 Aug 2015 Kedves Marci,
Köszi a segítséget. Minden szuperül működött!
További sok sikert a munkátokhoz!
Üdv,
Kati
[ Válasz ]
lanovka foglalás   Zgłoś błąd do skasowania
~Ambrusék 16:13 Hé, 28 Dec 2015 Kedves Marci!

Teljes felüdüléssel, nagy élményekkel érkeztünk haza a tegnapi nap folyamán Zakopanéból!
Nagyon köszönjük a sok segítséget, az hasznos információkat és az élményt :)

Üdvözlettel:
Ambrus család
[ Válasz ]
Jegy rendelés   Zgłoś błąd do skasowania
~Lizimano 14:22 Sze, 20 Ápr 2016 Kedves Marci!

Két nap múlva (04.22.) megyünk Zakopane-ba, és kérdezem, mivel most nincs főszezon, most is ajánlott megrendelni a jegyeket elővételben?

Köszönöm
[ Válasz ]
        
Re: Jegy rendelés   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi
14:27 Sze, 20 Ápr 2016
Kedves Lizimano!

Most nincsenek nagy sorok, így akár a helyszínen is megvehetőek a jegyek. Bár egy napos napon összejöhet egy hosszebb sorban állás, de most inkább felhős-ködöset ígérnek.
Szép napot
Gabi
[ Válasz ]
                
Re: Jegy rendelés   Zgłoś błąd do skasowania
~Lizimano 10:10 Csü, 21 Ápr 2016 Kedves Gabi!

Köszönöm a tájékoztatást!

Lizimano
[ Válasz ]
Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~Sophie27 14:45 Hé, 11 Júl 2016 Borzalmas,hogy a lanovka mennyire szervezetlen...4 órát kell sorban àllni, és erre a sok emberre van ķét pénztár...nem ajánlom senkinek
[ Válasz ]
        
Re: Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
14:48 Hé, 11 Júl 2016
Írod ezt egy olyan cikkhez, ami azért született, hogy a szezonban fellépő több órás várakozásokat ki lehessen küszöbölni.
Csak gratulálni tudok...
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~Kiss Csaba 21:37 Hé, 11 Júl 2016 Bocsánat, hogy belekotyogok, de csak megerősíteni tudom Marcit! Mi az ő segítségével vettük a jegyeket. Még kinyomtatnom sem kellett, okostelefonon bemutattam a Marci által küldött jegyeket és kb 2 PERC alatt jutottunk be a lanovkára!
Ez a weboldal hatalmas segítség minden ide látogató magyarnak! Csak dicsérni tudom Marciék munkáját! Hajrá, csak így tovább zakopaneinfo!
[ Válasz ]
Kasprowy csúcs retur vagy csak fel?   Zgłoś błąd do skasowania
~Hickersperger Nóra
09:54 Sze, 05 Okt 2016
Kedves Marci!

Látom, hogy van csak felfele jegy verzió is. Tudnál abban segíteni, hogy milyen a lefele út? Hány km, mennyire nehéz, mennyi idő, mennyire járható gyerekekkel? Köszönöm! Nóra
[ Válasz ]
        
Re: Kasprowy csúcs retur vagy csak fel?   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:58 Sze, 05 Okt 2016
Kedves Nóra!

Több út is vezet lefelé. A zöld a rövidebb, azon normál időben, nyárom olyan 3 óra alatt le lehet érni némi kis túrázási gyakorlattal. (Túraleírást lelsz róla a Túrázóknak rovatunkban.)
A másik út a sárga és kék jelzések kombinációja a Murowaniec menedékház felé. Ez inkább 3,5-4 óra, de könnyebb terep és kicsit hosszabb túra, mint az előbbi.

Nem tudom a gyerekek korát, de elsőre - főleg ha ősszel, kora télen esedékes - én az utóbbi túrát javasolnám.
A fent megadott időparamétereken az időjárás (most pl két napja masszívan havazik odafent) és a túrázási gyakorlat hiánya változtathat, megnövelheti őket.
Marci
[ Válasz ]
lanovka és programok   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsuzsa 15:14 Sze, 07 Dec 2016 Kedves Marci!
Köszönöm szépen a segítségedet! Nagyon jól éreztük magunkat, fantasztikus élmény volt!😄
További jó munkát és szép napokat kívánok!😊
Üdvözlettel:
Zsuzsa
[ Válasz ]
lanovka, virágok   Zgłoś błąd do skasowania
~Erzsike 10:24 Hé, 20 Márc 2017 Kedves Marci!

Április 8-án hétvégére utazunk Zakopánéba. Két kérdésem lenne: A Gáspár csúcsra felvonóval szeretnénk felmenni. Szezonon kívül vagyunk, lesz sorbanállás, vagy vegyük meg előre a jegyet a segítségetekkel? A másik kérdés: nyílnak-e már a krókuszok, kitartanak addig míg megyünk? Olyan szép képeket láttunk a neten a virágzó lila virágokról...
Köszönöm szépen.
Erzsike
[ Válasz ]
        
Re: lanovka, virágok   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMárton
10:26 Hé, 20 Márc 2017
Kedves Erzsike!

Nem tudom megmondani, hogy lesz-e sorbanállás a lanovkához. Szerintem kicsi rá az esély, de mivel szombati nap, jó idő esetén azért lehet. (De szerintem minimális az esélye.)

Már nyílnak a krókuszok, de nagyon a dolog elején vagyunk, szóval még 2-3 hetet szerintem simán kitart a dolog. Véleményem szerint többet is.
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Mariannka
09:06 Va, 18 Jún 2017
Kedves Gabi és Marci!

2017. július 06.-án 13 óra körüli időpontra szeretnék foglalni a KW lanovkára 36 normál és 5 kedvezményes jegyet. Nem értem a leírásoktokban, hogy a jelenlegi 7% kedvezményt levonjátok és úgy jön rá a 8 zl/ fő foglalási díj?

Üdvözlettel: Mariann
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:31 Va, 18 Jún 2017
Pontosan úgy van, ahogy írod. Az aktuális kedvezmény levonásra kerül az árból, és hozzáadódik a foglalási díj.
Marci
[ Válasz ]
Kasprowy Wierch   Zgłoś błąd do skasowania
~kriszta 15:54 Ke, 05 Szept 2017 Abban kérném a segítséget, hogy ha nem retúr jegyet veszek a Kasprowy Wierch-re feljutáshoz, mert úgy gondolom, hogy több időt szeretnék ott eltölteni, akkor a visszairányba is tudok külön fent jegyet venni? Ebben az esetben is fennáll a több órás sorbanállás? Vagy akkor úgy érdemes elővételben megrendelnem, hogy külön az odaútra x időpontra és külön a visszaútra y időpontra? Köszönöm
[ Válasz ]
        
Re: Kasprowy Wierch   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:57 Ke, 05 Szept 2017
Kedves Kriszta!

Csak lefelé szóló jegyet semmilyen módon nem lehet elővételben venni. Azt csak a fenti kasszában lehet. Mivel a felmenő emberek közül jó sokan lejönnek gyalog, valamint mivel lefelé dupla emberkapacitással dolgozik a lanovka, ezért nem kell fent nagy sorra számítani.
Marci
[ Válasz ]
jegyfoglalás Kasprowy-csúcsra   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsófi és Imi 07:19 Ke, 12 Szept 2017 Kedves Marci!

Szeretnénk megköszönni a segítséget, amit kaptunk Tőled emailben és a honlapotokon keresztül!
A Ti információitok mentén szerveztük az utunkat Lengyelországba, és minden tökéletesen működött, pedig véletlenül a lengyelek négynapos NagyBoldogAsszony Ünnepébe sikerült becsatlakoznunk, szóval mindenhol sokan voltunk, de mi mégis könnyedén kezeltük a dolgot....
A lanovka jegyünk kifejezetten élvezetes volt, hogy nem kellett beállnunk a kilométeres sorba.... Na, és persze, csoda helyre jutottunk fel vele! Köszönjük szépen az ötletet és a segítséget!

Nem mellékesen persze Lengyelország maga is nagyon jó élmény volt, biztosan visszatérünk hamarosan!!!!

Csak így tovább! Nagyon szuper amit csináltok!
Következő alkalommal is \"Veletek\" megyünk!

Köszönjük szépen!
Üdv
Zsófi és Imi
[ Válasz ]
Kasprowy-csúcs   Zgłoś błąd do skasowania
~Németh Lajos 23:04 Hé, 13 Nov 2017 Kedves Marci! Mi december elején megyünk Zakopanéba.
Ha csak felfelé veszünk jegyet,vissza tudunk jönni
gyalog a hegyről? Azért kérdezem ezt, mert azt
halottam, hogy télen lezárják a túrista utakat.
Válaszod előre is köszönöm. Üdv. Németh Lajos
[ Válasz ]
        
Re: Kasprowy-csúcs   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
07:06 Ke, 14 Nov 2017
Kedves Lajos!

Összesen három turistaút kerül a téli zárlatkor lezárásra. Ebből egyik sincs a Kasprowy Wierch közelében. Szóval ezen nem múlik a lejövetel.
A hó- és lavinahelyzet természetesen közbeszólhat, de ezt előre úgy sem lehet megmondani.
Marci
[ Válasz ]
Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~Varga Kata
20:37 Va, 19 Nov 2017
Szia Marci! Mi januárba megyünk Zakopane- be menniyvel előbb èrdemes megrendelni a lanovkára a jegyet hogy ne kelljen órákat sorban állni? Köszönöm
[ Válasz ]
        
Re: Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
08:04 Hé, 20 Nov 2017
Kedves Kata!

Leghamarabb 30 nappal felmenetel előtt tudod. Január eleje, és közepétől végéig elég sűrű időszak, ezért azokra érdemes mielőbb szerintem. Főleg, ha a síelés is beindul fent a Kasprowyn. Január második hete kicsivel nyugisabb szokott lenni.
Marci
[ Válasz ]
Kasparow felvonó   Zgłoś błąd do skasowania
~Benkő Péter
20:15 Va, 04 Márc 2018
Sziasztok,

2018.03.08-án szeretnénk felmenni a felvonóval a csúcsra. 4 felnőtt számára szeretnék retúr jegyet venni, tudtok ebben segíteni? Forintban tudok utalni Nektek? Köszi
Péter
[ Válasz ]
        
Re: Kasparow felvonó   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
01:52 Hé, 05 Márc 2018
Igen, tudunk. Mivel írtál emailt is, ezért már kaptál választ is.
Marci
[ Válasz ]
Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
Burbal
15:47 Hé, 05 Márc 2018
Sziasztok.
Én is rendeltem a lanovkára jegyeket, 13 főre de még nem kaptam visszajelzést tőletek. Nem tudom hogy mi történt, talán nem jó címre küldtem?
[ Válasz ]
        
Re: Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
03:02 Ke, 06 Márc 2018
Szia!

Minden leveledre válaszoltunk. Nézz be a SPAM fiőkodba, lehet az segít.
Marci
[ Válasz ]
        
Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
Zozo
18:01 Csü, 27 Dec 2018
Kedves Marci!
Január 02-án indulunk Zakopaneba. Az alábbi kérdésben segítsetek ha tudtok:
- A lanovkára lehet e még jegyet foglalni? január 2 és 5 között leszünk a városban.
Köszönettel
Zozo
[ Válasz ]
                
Re: Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:18 Csü, 27 Dec 2018
Lehet
[ Válasz ]
                        
Re: Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~Szimonetta
20:04 Hé, 11 Feb 2019
Szia! Szeretném kérni a segítségeteket! Mi ma érkeztünk meg Zdiar-ba ferbruár-17 én vasárnap megyünk haza. Elmemnénk holnap után Zakopániába a Krasprowy csúcsra. Hogy induljunk útnak kocsival? Vegyünk-e előre jegyeket?
Előre is köszi a segítséget!
[ Válasz ]
                                
Re: Lanovka   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
20:16 Hé, 11 Feb 2019
Hát, elég vegyes időt jósolnak, de lehet, hogy lesz egy kis napsütés is. Ha mindenképpen fel akartok menni, akkor érdemes lehet előre venni, bár szerintem jó eséllyel nem lesz szép hozzá az idő.
[ Válasz ]
információ   Zgłoś błąd do skasowania
~Martonné
19:17 Va, 10 Nov 2019
Sziasztok! Az lenne a kérdésem a jegyeket magyar nyelven is lefoglalhatjuk?
Köszönöm a választ.
[ Válasz ]
        
Re: információ   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:19 Va, 10 Nov 2019
Ha nálunk foglalsz, akkor mi beszélünk magyarul. (Ha ez eddig nem derült volna ki...) Szóval, a válasz igen.
[ Válasz ]
Csak egy kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
vadalma22
20:03 Sze, 04 Dec 2019
Sziasztok,

a hétvégén (12.07.-12. 08.) megyünk Zakopaneba szervezett utazás keretében. A szabad program időkereteit ugyan még nem ismerjük, de ha lehetséges, szeretnénk feljutni a Kasprowy-ra. A kérdésem az lenne, hogy érdemes lehet-e bepróbálkoznunk, vagy előzetes jegyfoglalás nélkül ebben az időszakban felejtsük el a feljutást?
Köszönöm a választ előre is!
[ Válasz ]
        
Re: Csak egy kérdés   Zgłoś błąd do skasowania
~Gabi (redaktor)
08:25 Csü, 05 Dec 2019
Kedves Vadalma22!

Szerintem érdemes megpróbálni a feljutást. Ilyenkor még nincs főszezon, van esélyetek kifogni egy sormentes időszakot, általában zárás előtt már kevesebben vannak (decemberben a pénztár 14:00-kor zár)
Szép napot
Gabi
[ Válasz ]
Re: Jegyrendelés   Zgłoś błąd do skasowania
~kkinguska
11:42 Csü, 12 Aug 2021
Sziasztok!Érdeklődnék, hogy napközben melyik a kedvezményes időszak Lanovka szempontjából?16 óra után vagy esetleg később?
[ Válasz ]
        
Re: Jegyrendelés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
11:59 Csü, 12 Aug 2021
Szia!

Augusztusban reggel 7:00 és 9:50 között fokozatosan csökken a kedvezmény (25-ről 8%-ig...) és 16:00-tól (8%) indul, egészen 19:00-ig (az utolsó járatra már 34%).
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Laci
20:52 Ke, 15 Feb 2022
Sziasztok!
A hétvégén megyünk zakopaneba.
Szeretnénk lanovkaval felmenni a Gáspár csúcsra.
A kérdésem az lenne, hogy kis állatokkal ( 2 kg.körüli kutyák, hordozó táskában), fel lehet-e szállni a lanovkára?
Előre is köszönöm a választ!
Üdvözlettel!
Lac i
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:38 Ke, 15 Feb 2022
Szia!
NEM. A Tátrai Nemzeti Park területére nem lehet háziállatokat bevinni, így a lanovkára sem engednek fel kutyákat.
[ Válasz ]
Kasprowy Wierch   Zgłoś błąd do skasowania
~sznora68
12:01 Pé, 18 Feb 2022
Kedves Marci! 2022. április 15-én érkezünk Zakopánéba. Ha jól értelmeztem, akkor ezen a napon még olcsóbb a jegy a felvonóra (Gáspár csúcs). Szerinted mennyi az esélye, hogy érkezés után még tudunk vásárolni a Krupówkin jegyet délutánra?
[ Válasz ]
        
Re: Kasprowy Wierch   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
12:08 Pé, 18 Feb 2022
Szia!

Jól értelmezed. A jegyvásárlás esélyei függnek attól mikor érkeztek, meg hogy milyen idő lesz. Meg attól is, hogy mennyien lesznek már itt... Annyit mondanék, hogy esély van, de hogy mennyi azt nehéz jósolni.
[ Válasz ]
                
Re: Kasprowy Wierch   Zgłoś błąd do skasowania
~sznora68
11:24 Sze, 23 Feb 2022
Kedves Marci! Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! Bízunk a jószerencsében
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Katimama52 18:50 Sze, 23 Nov 2022 Szeretném megkérdezni, hogy egyénileg is lehet elővétellel jegyet venni Kasprowy-ra? És az oda közlekedő busz honnan indul Zakopánéból? Köszönöm a választ. Katalin
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Katimama52 18:50 Sze, 23 Nov 2022 Szeretném megkérdezni, hogy egyénileg is lehet elővétellel jegyet venni Kasprowy-ra? És az oda közlekedő busz honnan indul Zakopánéból? Köszönöm a választ. Katalin
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:58 Sze, 23 Nov 2022
Igen, egyénileg is lehet elővétellel jegyet venni. A buszok az ideiglenes buszpályaudvarról indulnak Kuznice városrészbe, azaz oda, ahonnan a lanovka indul. Cím és leírás a főoldalunkon.
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Utazás
István
15:11 Csü, 25 Máj 2023
Köszönöm szépen,a választ!
Re: Utazás
~CsMarton
15:07 Csü, 25 Máj 2023
Amennyire mi látjuk mind a két közúti átkelő nyitva lesz végig.
Utazás
István
15:04 Csü, 25 Máj 2023
Én Nowy Sacz-ba utaznék hétfőn!És úgy látom,hogy Mnisek nad Popradom-Piwniczna Zdrój-nál...
Re: nyitvatartás
~CsMarton
13:53 Csü, 25 Máj 2023
Szia! Pünkösd nem (állami) ünnep Zakopanéban / Lengyelországban, normál nyitva...
nyitvatartás
~p.andras
11:01 Csü, 25 Máj 2023
Sziasztok, készülünk a pünkösdi hétvégén Zakopaneba, a Lidl hétfői nyitvatartása...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 93967549 látogató
1999-2023 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.