06.07.2021
Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszó

KARCZMA ZAPIECEK

34-500 Zakopane, ul. Krupówki 43

tel.: (+48) 18 20 156 99
fax: NINCS
honlap: www.zapiecek.pl

étterem, Zakopane, központ, magyar étlap, górál konyha, lengyel konyha, catering, sétálóutca, Krupówki, élőzene, rendezvényszervezés


Zakopane szívében, a Krupówki sétálóutca középső szakaszán található a Karczma Zapiecek, mely szeretettel vár Titeket is! Lépjetek be az utca forgatagából, és csodáljátok meg a górál tűzhelyet! Nyári estéken és a hideg téli napokon is a kandallóban lobogó tűz, a népzenét játszó együttes, és a hagyományos góré berendezési tárgyak teremtik meg az étterem igazán meleg atmoszféráját.

A gazdag ételkínálat górál és hagyományos lengyel finomságokat tartalmaz. A fogadó specialitásaiból étvágygerjesztőnek pár remek étek: csirkemellfilé zöldségekkel, almával és vörösáfonya szósszal, vagy éppen sertésszelet vargányaszószban.

A remek ételek, a kedves kiszolgálás, és a górál hangulat garancia arra, hogy egy kellemes étkezést töltsetek itt.

Az étterem 2012 augusztusától magyar nyelvű étlappal is rendelkezik. Kérjétek külön a pincérektől!

A Karczma Zapiecek ezeken felül 10% kedvezményt is biztosít magyar vendégeinek egy ingyenesen igényelhető kedvezménykártya formájában. A részleteket keresd a ZakopaneInfon ezen a linken!


« vissza

Karczma Zapiecek   Zgłoś błąd do skasowania
Turista
21:40 Csü, 17 Nov 2011
Évek óta járunk Zakopánéba,de mindig elmaradt , hogy beüljünk az egyik helyi étterembe.Idén elhatároztuk,hogy idén mindenképpen bepótoljuk.
Ismerve a helyi éttermeket a választásunk erre a helyre esett.Legjobban az étterem családias hangulata fogott meg.A belső kialakítása ízléses,kis galériával és terasszal rendelkezik,és minden zuga tartogat valami érdekességet.A kandallóban lobogott a tűz !Az étlapot böngészve olyan ételt szerettünk volna ami "oscypekkel"készült,talál tunk is csirkemellet sajttal göngyölve köretnek grillezett krumplit ajánlottak juhtúróval töltve.Ezekhez a finom falatokhoz élő gorál zenét hallgathattunk.Az árak semmivel sem drágábbak , mint itthon.A népviseletbe öltözött pincérek kedvesek és gyorsak voltak.
Szóval mindenkinek ajánlom ezt az éttermet
[ Válasz ]
kedvezménykártya   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsuzsa 10:57 Sze, 30 Okt 2013 Kedves Marci,

köszönöm a kártyát. A Karczma Zapiecekben vacsoráztunk, fantasztikus volt a zurek és a pirog is.
Zsuzsa
[ Válasz ]
kellemetlen   Zgłoś błąd do skasowania
Giorgio73
08:10 Csü, 21 Aug 2014
Sziasztok! A tegnapi nap beültünk ebbe az étterembe! Itt olvastuk, hogy van magyar étlap is. Már azzal kezdődött, hogy kb. 10 perce ültünk ott és közbe láttuk az ablakon keresztül, hogy a \"pincérek\" bent ücsörögnek és beszélgetnek. Mind ezt délidőben!! Az utca tele volt emberekkel, pár vendég ücsörgött ott a teraszon. Vártunk sorunkra... Mikor megjelent a \"hölgy\" kértük tőle a magyar nyelvű étlapot. Közölte, hogy az nincsen... abba maradtunk, hogy akkor az angol nyelvűt hozza. Erre bement és leült a többiekkel beszélgetni... érdekes volt... 5 perc után felálltunk és elmentünk... Átmentünk a Karcma Po Zbóju-ba! Nem csalódtunk!!! De így is pozitív élményekkel távoztunk a városból!! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek! Köszönjük az infókat!!!
[ Válasz ]
Zapiecek   Zgłoś błąd do skasowania
~Kálmám 10:26 Hé, 02 Márc 2015 Szia Marci!

Tegnap a Zapiecek-ben vacsoráztunk, kellemes estét töltöttünk itt. Nagy segítség volt a magyar nyelvű étlap, a felszolgálás is hibátlan volt.
Üdv,
Kálmán
[ Válasz ]
Zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~Bernadett 21:04 Ke, 18 Ápr 2017 Kedves Marci!

Köszönöm szépen a választ és a kupont is! Fantasztikus 3 napot töltöttünk el Zakopaneban és az ajánlott éttermekből kettőt ki is próbáltuk, ahol nagyon finomakat ettünk. Végül az időjárással is szerencsénk volt, csak vasárnap lett télies az idő, de nem vette el a kedvünk a túrázástól.

Üdvözlettel,
Bernadett
[ Válasz ]
Kártya   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsolt 11:38 Szo, 03 Márc 2018 Minden tuti volt a kupon működött bár az éttermek dugig voltak de megoldottuk
Köszönet a munkátokért
Általatok tudtuk mire számitsunk és nem voltunk tanácstalan esetlen turisták nagyon jó volt
Mégegyszer köszönet nagyok vagytok!!
Üdv Zsolt
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Sípálya nyitvatartás
~CsMarton
12:10 Csü, 30 Nov 2023
Igen, de korán zárhatnak. 25-én, 26-án viszont normál menetrenddel nyitva minden.
Sípálya nyitvatartás
~Nagy Tünde
11:27 Csü, 30 Nov 2023
Érdeklődnék, hogy december 24-én még nyitva vannak a sípályák?
Re: Érdeklődés busz parkoló után
~Kata
08:56 Csü, 30 Nov 2023
Nagyon szépen köszönöm Marci a gyors választ! :)
Re: Érdeklődés busz parkoló után
~CsMarton
18:28 Sze, 29 Nov 2023
Meg-megnyitogatják, tehát lehet kicsit reménykedni, hogy ott. Ha nem, akkor vele szemben van...
Érdeklődés busz parkoló után
~Kata Bernát
18:23 Sze, 29 Nov 2023
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy jelenleg a turista buszok hol, merre tudnak megállni...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 105119144 látogató
1999-2023 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.