Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóZakopanei idegenvezetés

Sajtpiac, sétálóutca és végül egy jó csülök elfogyasztása valamelyik helyi étteremben? Zakopane több ennél! Ha szeretnél megismerkedni a város történelmével, legendáival, no meg a Lengyel-Tátrával, akkor csoportod, és családod részére is szívesen tartanak képzett idegenvezetőink (Gabi vagy Marci) rövidebb-hosszabb idegenvezetést a városban.

Örömmel jelentjük, hogy immáron a programba betehető - rövid, standard és egész napos vezetések esetében - a regionális sajtkészítő műhely látogatása is. A program leírását itt és itt találjátok!

Keressetek minket bátran a polandtourism@gmail.com vagy a office@zakopaneinfo.hu email címen!

Gubałówka túra (0,5-1 óra):

Mivel sok átutazó csoportnak kevés ideje jut Zakopanéra, és ebből is a piacolásra, sétálóutcára hagynának időt, ezért vezettük be a Gubałówka túrát. Ennek keretében siklóval megyünk fel a Gubałówka hegyre, itt a városról, a Tátráról halhattok, majd siklóval térünk vissza a piachoz. (Minimális csoportlétszám: 10 fő).

Ár:

 • 10-20 fő: 200 PLN/csoport
 • 21 főtől: 10 PLN/fő

Az ár nem tartalmazza a Gubałówka sikló árát, és az esetleges parkolási díjakat, valamint az idegenvezető siklójegyét.
 
Rövid útvonalak (1,5-2 óra):

 • Standard útvonal: Siklóval a Gubałówka hegyre, a Tátra panorámájának megcsodálása, majd vissza szintén a siklóval. Az óváros megtekintése, kiemelten az ótemplom és az ó temető megnézésével.
 • Ó utcai útvonal: Kezdés a Fatimai Szent Szűz templománál, a templom és a pápai oltár bemutatása, majd séta közben tátrai faházak, és az óváros megtekintése, kiemelten az ótemplom és az ó temető megnézésével, befejezés a sajtpiacon.

   

Ár:

 • 1-21 fő: 250 PLN/csoport
 • 21 fő lelett: 12 PLN/fő

Az ár nem tartalmazza a Gubałówka sikló árát, az Ótemplom és Ótemető belépőjét (3 PLN/fő) és az esetleges parkolási díjakat, valamint az idegenvezető siklójegyét.

Félnapos útvonalak (3-3,5 óra):

 • Standard útvonal: Siklóval a Gubałówka hegyre, a Tátra panorámájának megcsodálása, majd séta a bazárban a Butorowy dombra. Leereszkedés libegővel. A Koscieliska utca, tátrai faházak, és az óváros megtekintése, kiemelten az ótemplom és az ó temető  megnézésével, befejezés a sajtpiacon.
 • Buszos, autós túra Zakopane híres építményeihez. (Fatemplom a Harendán, Fakápolna Jaszczurówkán, Siugrósánc, Fatimai Szent Szűz temploma, illetve igény szerinti egyéb épületek.) Az épületek megnézéséhez kiszállunk, nem csak buszból tekintjük meg őket. Idő szerint séta a Koscielisko utcán, és az ótemplom, illetve az ó temető látogatása. Ez utóbbi a város közlekedésétől függ.

Ár:

 • 1-20 fő: 300 PLN/csoport
 • 21 fő lelett: 15 PLN/fő

Az ár nem tartalmazza a Gubałówka sikló árát, az Ótemplom és Ótemető belépőjét (3 PLN/fő) és az esetleges parkolási díjakat, valamint az idegenvezető siklójegyét.

Egész napos program (6-8 óra igény szerint):

A fenti programok kapcsolása, vagy kombinálása sajtkészítő látogatással (csak májustól szeptemberig), Kasprowy Wierch lanovkás meghódításával, stb. Igényeitek szerint

Ár: Megegyezés szerint. Függ a csoport nagyságától, és az igényelt programoktól.
 
Természetesen minden egyéni kérésnek megfelelő útvonalat igyekszünk megvalósítani! Kérdéseitek esetén örömmel állunk rendelkezésetekre!

Email: office@zakopaneinfo.hu vagy polandtourism@gmail.com

Köszönjük   Zgłoś błąd do skasowania
~Radó Zoltánné 14:07 Va, 23 Jan 2011 Kedves CSom!
A lengyelországi kirándulásunk legprofibb és legélvezetesebb idegenvezetése volt a Tiéd. Ezúton tolmácsolom a kollégáim gratulációját. Nagyon jól éreztük magunkat Zakopaneban, szívből köszönjük és további sok sikert a munkádhoz!

Üdvözlettel: Radó Zoltánné
[ Válasz ]
        
Re: Köszönjük   Zgłoś błąd do skasowania
~Kovács Ferencné
09:20 Ke, 12 Szept 2017
Kedves Marci.Remélem hogy végre sikerül jó helyre írnom.Júniusban sikerült a gödöllői Margita turisztikai csoporttal ellátogatni hozzátok.Fantasztikus élményekkel gazdagodtunk ez nagy részben a Te és Gabi idegenvezetésének köszönhető.
Jövőre szeretném a nyugdíjas klubnak is megmutatni ezt a sok gyönyörűséget amit láttunk,ezért kérem a segítségedet
Üdv Kovács ferencné
[ Válasz ]
Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Csarni Zsuzsa 14:09 Va, 23 Jan 2011 Kedves Márton!
Őszintén örülök ennek a szép napnak. Nem hittem volna, hogy a Te közreműködéseddel egy csodálatos emlékkel térünk haza. Mindenki csodálattal hallgatott, hiszen azért utaztunk most Zakopánéba, hogy végre láthassunk is, ne csak vásároljunk. Legalább is a csoport nagy része úgy érezte. Bízom benne, hogy az elkövetkezendőkben is fogunk találkozni, addig is további sikert, sok munkát és nagyon jó egészséget kívánok. Mégegyszer köszönöm szépen.
Egyet azért elfelejtettem, kellett volna kérnem számlát a Gubalowkánál is, de ez már így járt.
Legközelebb jobban oda figyelek.

Minden jót, majd küldök képeket is. Csarni Zsuzsa
[ Válasz ]
Idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
Joci
12:52 Pé, 28 Jan 2011
Sziasztok !

Nem kis idő elteltével írok az igaz, de ebből is láthatjátok, hogy mély nyomokat hagyott bennünk az idegenvezetés.
Már többször voltunk Zakopaneban, télen- és nyáron is. Nagyon sokat túrázunk a Tátrában, valamint minden este sétálunk a városban.
Sok mindent el tudtunk olvasni könyvekből, sajnos a városról kevésbé,de mikor megismertünk benneteket, úgy döntöttünk, hogy mindenképpen elmegyünk veletek egy vezetett sétára.
Erre tavaly szeptemberben került sor. Sajnos csak Márton lexikális tudását tudtuk magunkba szívni, de mennyiségileg még ez is befogadhatatlan volt. Mi lett volna, ha ketten vagytok?
A standard sétára mentünk, és azokról a helyekről, épületekről, amik mellett addig simán elsétáltunk vagy autóztunk, vagy a hegycsúcsok, amiken eddig "csak úgy sétáltunk", rengeteg érdekes dolgot tudtunk meg.
Amikor tehetjük, ismét visszatérünk és benevezünk egy újabb, már hosszabb menetre.

U.i.: Szinte az összes álltalatok jónak ítélt étteremben voltunk, veletek vagy önállóan, de egyikre sem lehet panasz, mindenhol jól sütnek-főznek.

Üdv.: Kati és Joci
Székesfehérvár
[ Válasz ]
családi idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Gyöngyösi Család 12:14 Szo, 30 Júl 2011 Kedves Marci!

Szeretnénk megköszönni Neked a sok színes, érdekes ismeretet, amit július 27-én átadtál nekünk. A rendkívüli (rossz) időjárás ellenére nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekeink is el voltak bűvölve a hallottaktól. Az étterem, amit ajánlottál, tényleg szuper volt, és meleg.
További munkátokhoz sok sikert és örömet kívánunk!
[ Válasz ]
köszönjuk   Zgłoś błąd do skasowania
~AAA 11:32 Hé, 01 Aug 2011 Magyarországon akreditált külföldi diplomaták csoportjának, Malopolska megyében utazva, lehetősége volt meglátogatni lengyel Tátra központját - Zakopanét.
Kirándulásunk minden résztvevője meg volt hatódva a lengyel hegyek szépségével. Nem is csóda, mert valóban nagyon szépek.
Ezt a hozzászólást az idegenvezetőink miatt tesszük. Zakopane megismerésében két igazán kiváló idegenvezető segitett nekünk: Gabriella és Marci. Külföldi kollégáink meg voltak hatódva a tudásukkal és azzal, hogy ezt a tudást mennyire élvezetesen tudják átadni. Egyértelmű volt a számukra, hogy ezek az emberek odaadóak, elkötelezettek a munkájuk iránt, imádják ezeket a hegyeket és tudnának végtelenül mesélni róluk.
Legalább ezen az úton meg szeretnénk nekik köszönni az igazán csódálatos és prófi munkát, érdekes Tátrai mondákat - elbeszéléseket. Nagyon, nagyon köszönjük és mindenkinek, aki Zakopánéba indul melegen ajánjuk.

Anna Derbin, lengyel konzul
Maciej Wikło, katonai attasé
[ Válasz ]
Köszönet!   Zgłoś błąd do skasowania
~Lajos 11:08 Pé, 04 Okt 2013 Kedves Marci!
Kicsit megkésve, megköszönöm segítségedet (ha megengeded e tegező hangnemet, sajnos én vagyok az öregebb) amivel a barátaim messzemenően meg voltak elégedve.
[ Válasz ]
Ceglédi csoport   Zgłoś błąd do skasowania
~Laci 10:13 Sze, 27 Aug 2014 Szia Marci!

Köszönünk szépen mindent! Nagyon jó volt a zakopanei vezetést. A sóbánya és a krakkói idegenveztés is nagyon korrekt volt. Barbara nemcsak csinos, hanem nagyon jó idegenvezető is : )
Laci
[ Válasz ]
idegenvezetés   Zgłoś błąd do skasowania
~Tünde 09:16 Hé, 23 Feb 2015 Kedves Marci!
Nagyon szépen köszönjük az idegenvezetést, nagyon tetszett és köszönünk minden segítséget! Ha legközelebb megyünk Zakópánéba, mert biztosan fogunk, mert mindenkit magával ragadott, keresni foglak benneteket!
További jó munkát és ehhez jó egészséget kívánok nektek!
Üdvözlettel: Tünde
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Popiros 08:54 Ke, 07 Júl 2015 Kedves Marci!

Kellemes öt napot töltöttünk Zakopánéban, programjaink sikeresen megvalósultak.
Vidám, humoros vezetésed jó inditás volt a további napok sikeréhez.

Köszönjük: Piroska és 12 társa
[ Válasz ]
zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~kovacscolor
09:23 Hé, 26 Okt 2015
Gyönyörű ez a város !
Nagyon szeretünk Lengyelország!
lengyel -magyar két jó barát együtt issza sörét,borát
[ Válasz ]
idegenvezetés Zakopanéban   Zgłoś błąd do skasowania
~Edina 12:51 Hé, 18 Jan 2016 Szia Marci!

Nagyon szépen köszönjük az idegenvezetést, szuper volt.
Prímán éreztük magunkat.

Edina
[ Válasz ]
Zakopanéban jártunk   Zgłoś błąd do skasowania
~M&Z 11:21 Hé, 05 Szept 2016 Szia Marci! Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk, és feleségedet is. Nagyon jól éreztük magunkat Nálatok, csodálatos hely. Mivel még Lengyelországban eddig nem jártunk, minden új volt számunkra. Zakopane is olyan pontja a világnak, ahová szeretnénk még visszatérni. Hátha egy ilyen alkalommal még találkozunk. Munkádhoz kívánunk sok örömet, igazán rátermett vagy, a mi utunkat is színessé tette az idegenvezetésed. Köszönünk Mindent! Üdvözlettel: Mónika és Zoli
[ Válasz ]
Idegenvezetés, 2017 december 2   Zgłoś błąd do skasowania
~EszterU 12:41 Ke, 05 Dec 2017 Kedves Marci!

Nagyon köszönök mindent....a rugalmasságot, a kedvességet!
Azt, hogy a jelentős csúszásunk ellenére is összejött az idegenvezetés Gabriellával,
akinek ittuk minden szavát...
Nagyon élveztük, úgy döntöttünk, tavasszal visszamegyünk, mert szeretnénk többet látni Zakopane-ból.
Fogok jelentkezni!
Kívánok Nektek Boldog Ünnepeket!
Eszter Gyöngyösről
[ Válasz ]
Hálásan köszönök még egyszer mindent!   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsófi
10:24 Sze, 24 Okt 2018
Még egyszer nagyon szeretném megköszönni a sok segítséget, türelmet és kedvességet, amit irányunkban mutattatok a szervezés alatt.
Külön szeretném megköszönni Gabi idegenvezetését! Csodálatos látnivalókat mutatott, közvetlen és humoros formában, emelve ezzel a városnézés minőségét. Magyarul: régen voltam már ilyen idegenvezetésen, ahol semmitmondó számok és adatok helyett érdekes történetek, vicces anekdoták hangzottak el, és nem nyomták ránk a kötelező száraz anyagot. Kedves Gabi! Kérlek maradj ilyen, nagyon bírtuk a stílusodat és a humorodat és kívánok neked és Marcinak még nagyon sok kellemes és érdeklődő csoportot
(Az biztos, hogy mostantól két lábon járó reklámotok leszek )
[ Válasz ]
idegenvezetések   Zgłoś błąd do skasowania
~Erzsébet 21:27 Ke, 08 Okt 2019 Kedves Gabika és Marci!

Megköszönöm ezúton is segítségeteket a lengyelországi kirándulásunkhoz!.
Nagyszer ű , szakszerű idegenvezetés, érdekes történetek, melyekkel feledhetetlenné tettétek mind a zakopánéi, mind a krakkói városlátogatásunkat.

Köszönöm, hogy ilyen rövid határidővel is tudtatok idegenvezetőt küldeni, A csoport iránt tanúsított megértést külön köszönöm! Mindkettőtök kedves személyisége is hozzájárult csodálatos élményünkhöz.

További jó munkát kívánom Nektek!

Köszönettel és tisztelettel: Erzsébet
[ Válasz ]
Csoportkíséret a Kasprowyra   Zgłoś błąd do skasowania
~Erika 13:32 Hé, 31 Jan 2022 Kedves Márton!
Nagyon szépen köszönöm a 2022 január 29. - ei segítségedet, mind a nyolcunk nevében.
Köszönöm, hogy a csoport kíséretén túl, igyekeztél bennünket ellátni minden, a Kasprowy csúcshoz és környékéhez tartozó információval.
Mi cserében olyan időjárást vittünk🤣, hogy meg is tudtad mutatni nekünk a hegylánc minden csipkézett és sima felületű csücskét!
További munkádhoz, munkátokhoz, nagyon jó egészséget kívánok!
[ Válasz ]
Kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
~Helena 12:24 Hé, 14 Márc 2022 Szia Marci.

Szerencsésen hazaértünk. Nagyon jól érezte magát a csoport,ami neked is köszönhető. Mindenki agyonra dicsért,hogy milyen jó vezető voltál. Vicces,de nagy tudású és ,hogy milyen jól megtanultad a lengyel nyelvet ami 1 magyar embernek nem könnyú. Üdvözöl mindenki.
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: 1 napos
~CsMarton
15:25 Csü, 18 Júl 2024
Igen, jó lehet a 13:00. Kényelmesen lesz akkor időtök odaérni. Ha mostanság jöttök, akkor...
Re: 1 napos
~kiszele
15:21 Csü, 18 Júl 2024
Köszönöm. Amennyiben igaz, akkor 11. vagy 11.48-kor érkeznénk Krakkóból. Érdemes-e 13...
Re: 1 napos
~CsMarton
14:46 Csü, 18 Júl 2024
Szia! A vasútállomástól kb 3-3,5 órát érdemes számolni a programra. (Odajutás,...
1 napos
~kiszele
14:26 Csü, 18 Júl 2024
Sziasztok! Krakkóból egy napos kirándulást tennénk vonattal Zakopanéba, reggeli...
Re: Kasprowy
~CsMarton
13:30 Csü, 18 Júl 2024
Ez a megoldás drágább (nézd meg a cikkben a jegyárakat) de ha több időt töltenétek fent,...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 126784521 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.