Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóQUAD & BUGGY

Nem kevesen szeretik a sok lóerős gépeket. A benzingőz szerelmeseinek ajánljuk quad és buggy programjainkat, melyek nem csak a terep meghódítását kínálják, de közben varázslatos hegyi tájakra juttatnak el Benneteket sokszor fantasztikus Tátra panorámával. Annak sem kell megijednie, aki még nem csinált ilyet, hiszen az alább kínált programok mind oktatással kezdődnek, képzett vezető társaságában zajlanak!

A programok a téli időszakon kívül megvalósíthatóak! Nagyobb hó esetén a szolgáltató a programokat motoros hószánokon biztosítja. Erről a programról ezen a linken olvashattok részletesebben!

 

Programok:

FONTOS! Minden program esetében 30 perccel kezdés előtt a helyszínre kell érnetek. Ez a fél óra időt ad a bejelentkezésre, esetleges átöltözésre és a quadok/buggyk vezetésének megtanulására. Ha késtek, akkor a programidőtök csökken - vagy akár a programról le is maradhattok!

FONTOS! A quadokat és/vagy buggykat csak érvényes B-kategóriás jogosítvány birtokában 18 évnél idősebb személy vezetheti. A program egy része - a hegyi terep megközelítésekor - közúton, lakott területen zajlik. A sofőrök számára a KRESZ betartása elengedhetetlen része a részvételnek!

QUAD:

Quad Trip: Rövid túra a Gubałówka-hegy ösvényein egy- vagy kétszemélyes quadokon képzett instruktor vezetésével. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak a quadok vezetésére! Időtartam: 1 óra. A 2024-es szezonban az alábbi időpontokban indul: 10:00, 11:30, 14:30, 16:00 és 17:30.

Quad Pro: Kicsit már hosszabb túra a Gubałówka-hegy ösvényein mindazoknak, akik már profibbaknak érzik maggukat. Hegyes-völgyes, erdős-mezős tájakon - nem egyszer káprázatos kilátással. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak a quadok vezetésére! Időtartam: 2 óra. A 2024-as szezonban egyelőre nem elérhető.

Quad Fun: Hosszabb túra a Gubałówka-hegy ösvényein, és olyan utakon, melyek csak quaddal járhatóak, így a kaland garantált. A túrához egy- vagy kétszemélyes quadokat használtok majd, és képzett vezető áll az élre. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak a quadok vezetésére! A túra során tábortűz mellett van szünet, ahol regionális falatokat lehet fogyasztani. Időtartam: 3 óra. A 2024-es szezonban 14:30-kor indul.

Árak:

Túra 1 személy* 2 személy*
Quad Trip 297/247 pln/quad** 347/397 pln/quad**
Quad Pro --- ---
Quad Fun 647/697 pln/quad** 847/897 pln/quad**

 

________________

BUGGY:

Safrari Trip: A kezdő buggysok álma - az aszfaltos bevezetés után igazi off-road környezetben próbálhatjátok ki a két- vagy négyszemélyes buggykat. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak a buggyk vezetésére! Időtartam: 1 óra. A 2023-as szezonban az alábbi időpontokban indul: 10:00, 11:30, 13:00, 16:45 és 18:00.

Safari Pro: Ez már egy nagyobb kaland Zakopane és a tőle nyugatra eső hegyvonulatok izgalmas ösvényein haladva. A túra kétszemélyes vagy négyszemélyes buggykon zajlik képzett oktató vezetésével. Kezdés a cég bázisán, ahol mindenkit megtanítanak a buggyk vezetésére! Időtartam: 2 óra. A program a 2023-as szezonban az alábbi időpontokban indul: 14:30.

Árak:

Túra 1 vagy 2 személy* 3 személy* 4 személy*
Safari Trip 450 pln/buggy 550 pln/buggy 650 pln/buggy
Safari Pro 750 pln/buggy 850 pln/buggy 900 pln/buggy
 
 

*= Az árak minden esetben egy quadra (egy vagy két személy a járművön) vagy buggyra (egy, két, három vagy négy személy a járműben) vonatkoznak. A foglalás csak 100% előlegfizetéssel lehetséges.
**= Ahol két ár van megadva, ott a drágább ár péntekre és szombatra vonatkozik. Az olcsóbb a hét többi napjára
.

​A megadott árak a quad/buggy teljes költségét, az oktatót (angol vagy lengyel nyelven) és az alap védőfelszerelést (bukósisak) és védőruha (vékony, festésnél is használatos kezeslábas a ruhák koszolódása ellen), a tábortűz melletti falatokat (amenyik programban van ilyen) tartalmazzák. A sisak alá símaszk használata NEM kötelező. FONTOS, hogy hosszű hétvégéken, nagyobb (lengyel) ünnepeken, vagy más kiemelt dátumokon (pl gyereknap) lehetnek a fentieknél időszakosan drágább árak.

A programon nincs életkori megkötés, bárki részt vehet, de vezetni csak 18 éven felüli, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők vezethetik a quadokat/buggykat. Ha több ilyen személy is van egy járművön, akkor lehet menet közben cserélni.

A quadokra/buggykra lehet kárcsökkentő biztosítást kötni (95 pln/fő). Így ha kárt tesztek a quadban, buggyban, akkor maximum 4000 zlotyi összegben kell a kárt téríteni, ennél többet nem kell fizetni. Egyéb esetben ez többszöröse - akár tízezer zlotyis nagyságrend is lehet!

**= A foglalási díj előre fizetendő. A program nyolc nappal érkezés előtt költségmentesen lemondható. Nyolc napon belül a foglalási díj elvész. Amennyiben az időjárás bármikor a túl hidegre - és főleg havasra fordul, akkor a program motoros hószánokon kerül megvalósításra. A költségmentes lemondási határidő ilyen esetben is nyolc nap - a motoros hószánokra való átállás nem rövidíti le.

Foglaláshoz, kérjük írjatok emailt az office@zakopaneinfo.hu címre, amiben megadjátok a dátumot, a kiválasztott programot, a tervezett indulási órát, a létszámot és hogy hány quadot/buggyt kértek. Illetve egy kapcsolattartó ember nevét és (Lengyelországban is elérhető) telefonszámát!

 

 

Mindezeken túl kéréseitekkel, kérdéseitekkel keressetek minket az office@zakopaneinfo.hu email címen!Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Belépés egyénileg.
~CsMarton
19:21 Ke, 16 Ápr 2024
Kedves Kata! Ami a regisztrációt illeti nem kell, csak nagyon hasznos. Elvben ha elfogynak...
Belépés egyénileg.
~Kata
14:24 Ke, 16 Ápr 2024
Szép napot! Családommal látogatnánk meg az auschwitzi tábort, 4 fő. Jól értem a...
Re: Felvonó
~CsMarton
10:53 Va, 14 Ápr 2024
Igen. Az egyirányú jegy lent (felfelé) és fent (lefelé) ugyanannyiért kapható. Két...
Re: Felvonó
Katus11
15:44 Szo, 13 Ápr 2024
Köszönöm! Mindig van egy új kérdés 😊 Fent a hegyen is ugyanezek a jegyárak...
Re: Felvonó
~CsMarton
15:45 Pé, 12 Ápr 2024
A felmenetel idejére nincs általános szabály, mert minden nap más lehet, de általában, ha...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 115844385 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.