Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóDODAJ OBIEKT

Szanowni Państwo!

Zdaniem specjalistów Internet staję się niezastąpionym narzędziem wykorzystywanym do kształtowania ruchu turystycznego. Dlatego też uruchomiliśmy pierwszy i na razie jedyny Portal Turystyczny dla klienta węgierskiego o Zakopanem i okolicach, następnie poszerzać będziemy jego zasięg o Kraków i na końcu całą Polskę.

Lata doświadczeń w turystyce oraz rzetelna praca naszego personelu to przepis na nasz wspólny sukces. Z kart naszego portalu klienci otrzymają wszelkie informacje, których potrzebują i których oczekują. Na pierwszej stronie odnajdą aktualizowane codziennie informacje dotyczące imprez kulturalnych i rozrywkowych, wydarzeń i codziennych spraw naszego regionu. Wierzymy, że wiarygodność informacji da również wiarygodność zamieszczonym tu ofertom.

Cały czas pracujemy nad przejrzystością i funkcjonalnością serwisu, chętnie przyjmiemy wszelkie uwagi z Państwa strony.

ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY!

 


zakopánei tura   Zgłoś błąd do skasowania
funkrita
16:16 Sze, 08 Júl 2015
Kedves Fiatalok!60 év körüliekből álló barati társaságunk 4 fővel szeretne egy könnyebb turán részt venni Zakopánéban jövö héten pénteken vagy szombaton.Mit tanácsoltok hová menjünk és hogy készüljünk fel.Olyan max 4 őrát töltenénk a szabadban,ha van ilyen megfelelő tura vonal.Térképet hol lehet beszerezni hozzá.A lanovkával is fel szeretnénk menni gondolom retur jegyet váltsunk .Csütörtökön érkezünk vasárnap délben indulunk vissza Balassagyarmatra.Milyen programot javasolnátok még ottlétünkkor.Szállást spontán ke resünk hol javasolnátok,ahol kisebb főzőcskézést is meg lehet ejteni é nincs messze a központtól.Magán appartmanra is gondoltunk.Köszönettel várom a választ Rita
[ Válasz ]
        
Re: zakopánei tura   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:27 Sze, 08 Júl 2015
Kedves Rita!

Köszi a hozzászólást, de kérlek küld el nekünk emailben, mert határozottan egyszerű lesz rá válaszolni. Köszönöm előre is.

Email címünk: office@zakopaneinfo.hu

Marc i
[ Válasz ]
info   Zgłoś błąd do skasowania
~Monika
11:35 Pé, 11 Aug 2017
Tisztelt Marci!
Nagyon köszönöm ezt a sok hasznos tanácsot!Sok olyat tud meg Tőled az ember mi vár rá kint . További sok sikert!Üdv: Monika
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
judit71
13:06 Pé, 18 Okt 2019
Kedves Marci!
Ezúton is szeretném megköszönni azt a sokoldalú segítséget, amit Tőled és a weboldalatoktól kaptunk. Több nyelven is beszélünk, de ennyi hasznos és valós, aktuális információt sehol nem találtam, amikor keresni kezdtem a neten egy Krakkó-Auschwitz utazáshoz szükséges tudnivalókat. Mi egyénileg utaztunk, nem a legfiatalabb életkorban, de nektek hála sikerült mindent látni, amit akartunk. A Hotel Astoriát mindenkinek tudom ajánlani. Van egy jó parkoló a közelben: Dajwor 17., Kazimiercz. További jó munkát kívánok a magyar ZakopaneInfo.hu teljes csapatának, és jó utat mindenkinek, aki e Csapat segítségével indul útnak.
[ Válasz ]
Jegy   Zgłoś błąd do skasowania
~Tompika 17:56 Csü, 24 Okt 2019 Sziasztok véletlenül 1 jegyre 2 nevet írtam rá elfogadják úgy vagy kérjek új jegyet? Köszönöm a választ
[ Válasz ]
        
Re: Jegy   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
20:47 Csü, 24 Okt 2019
Ha Auschwitz (mert ugye nem írod hova, így csak tippelünk), akkor egyeztess ebben Auschwitz-cal.
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
Rita80
09:08 Ke, 14 Jan 2020
Kedves Johanna Gabi és Marci!
Egy csodálatos hétvégét töltöttünk el Zakopaneban a Ti segítségetekkel. A város csodás, a szállás fantasztikus, az emberek igaz nem beszélnek angolul, de nagyon barátságosak. A lovasszános program élvezetes volt!
Mindent köszönünk! Rita
[ Válasz ]
Parkolás   Zgłoś błąd do skasowania
Néro
15:19 Hé, 10 Júl 2023
Biedronka parkolójában voltam és ott is vásároltam,amikor kifelé jövet az autómon büntetés cédula volt,lengyelül.Kb akkor 8-10 autóst büntett meg egy őr.Szombat este volt és már hazafelé jöttünk,fogalmam se volt kinek és hol fizessek ,mert sajnos a magyaron kivül más nyelvet nem beszélek!Parkőr csak a kezét tárta szét...amikor próbáltam érdeklődeni.Szerintetek mi vár rám illetve hogyan lehet ezt lerendezni???
[ Válasz ]
        
Re: Parkolás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton (redaktor)
15:26 Hé, 10 Júl 2023
Hát, igen, bár a kiírások csak lengyelül vannak, de a Biedronkák parkolójában sok-sok tábla hirdeti, hogy parkolójegyet kell váltani. Aminek az automatája ott van a bejárat mellett, egy gombnyomás és 1,5 óra ingyenes parkolást kapsz.
A büntetésen van számlaszám, bár szerintem még mindig nem IBAN formátumban és SWIFT kóddal, hogy egy külföldi is tudjon fizetni.

Én befotóznám a blokkomat és elüldeném a blokkon lévő címre egy szánom-bámom szöveggel, hogy külföldi vagy, nem értesz lengyelül. (Google Translate segít, még ha nem is hibátlan.)

Nincs tapasztalat, hogy mennyire hajtják be a bűntetést, külföldiek esetében gondolom amúgy kicsi az esélye...
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: 1 napos
~CsMarton
15:25 Csü, 18 Júl 2024
Igen, jó lehet a 13:00. Kényelmesen lesz akkor időtök odaérni. Ha mostanság jöttök, akkor...
Re: 1 napos
~kiszele
15:21 Csü, 18 Júl 2024
Köszönöm. Amennyiben igaz, akkor 11. vagy 11.48-kor érkeznénk Krakkóból. Érdemes-e 13...
Re: 1 napos
~CsMarton
14:46 Csü, 18 Júl 2024
Szia! A vasútállomástól kb 3-3,5 órát érdemes számolni a programra. (Odajutás,...
1 napos
~kiszele
14:26 Csü, 18 Júl 2024
Sziasztok! Krakkóból egy napos kirándulást tennénk vonattal Zakopanéba, reggeli...
Re: Kasprowy
~CsMarton
13:30 Csü, 18 Júl 2024
Ez a megoldás drágább (nézd meg a cikkben a jegyárakat) de ha több időt töltenétek fent,...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 126832988 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.