Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

A szálláskereső használatáról

Igyekszünk a lehető legtöbb zakopanei és környékbeli szállás honlapját, elérhetőségét, és rövid leírását portálunkon összeszedni, és kategóriákba gyűjteni nektek, hogy megtalálhassátok a lehető legideálisabbat az itt eltöltendő pihenéshez. Célunk az, hogy érthető nyelven megtaláljatok minden információt, és amennyiben lehetséges, az Internet segítségével önállóan intézhessétek a foglalásotokat.

Ehhez mi azt a feltételt támasztottuk a szállások felé az itt történő megjelenéshez, hogy rendelkezzenek magyar vagy angol weblappal, hogy Ti könnyebben felmérjétek, mit is kínálnak ők. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az adott szálláshelyen beszélnek is magyarul, sőt sokszor angolul sem.
Ettől a feltételtől 2010 novemberétől eláltunk. Ennek oka az, hogy rengeteg szállásadó van, aki a honlap fordításának kis költségét ugyan meg tudja engedni magának, de az oldal duplikációját nem tudja elintézni. Az ő esetükben a szállás rövid leírását eléritek itt a portálon, honlapjukon viszont csak lengyel nyelvű ismertetőt találtok (ami persze nem zárja ki, hogy a szálláson beszélnek más nyelveket is).

A nyelvi problémák elkerülése végett, minden szálláshelynél jelezzük, hogy milyen nyelveken beszélnek. Kérjük, hogy ha felveszitek velük a kapcsolatot, akkor ezen nyelvek valamelyikét használjátok! (Ez már csak azért is praktikus, mert több éves tapasztalatunk, hogy ha olyan nyelven kommunikáltok egy szállásadóval, amit ő nem ért, akkor nem fog megfeszülni, hogy válaszoljon nektek...)
Fontos az is, hogy a megadott nyelvek emailes kommunikációra vonatkoznak. Ha telefonon hívjátok fel a szállásokat, akkor számítsatok rá, hogy sok helyen olyanok vehetik fel a telefont, akik csak lengyelül tudnak!

Amennyiben nem beszéltek a megfelelő idegen nyelven (vagy lengyelül), vagy egyszerűen magyar nyelvű ügyintézésre vágytok, szívesen nyújtunk segítséget a foglalásban - ezt immáron több, mint 17 éve sikeresen végezzük egyéni utazók és csoportok számára is - ehhez a kiválasztott szálláshelynél, kérünk kattintsatok a "Foglalás a portálon keresztül gombra", és minden adatkérő mezőt töltsetek ki.

Innen kezdve - emailes kapcsolattartás segítségével - intézzük számotokra a foglalást, illetve amennyiben a kiválasztott szálláshelyen épp nincs megfelelő számú szabad hely, akkor igyekszünk hasonló paraméterekkel bíró szállást találni nektek.

Ezért a munkáért mi kb 10-15 % közvetítési díjat kérünk, amely magában foglalja az ügyintézés, a tolmácsolás és kapcsolattartás költségeit is!

Az oldalon nem találtok árakat a szállásokhoz. Ennek praktikus okai vannak. Egyrészt, mert mindenki máskor határozza meg az árait, és ennek követése, napi aktualizálása folyamatosan bővülő szállástárunkban gyakorlatilag nem megvalósítható (amíg nincs rá külön emberünk), másrészt meg mert sok családi panzióban az ár "hasraütésszerűen" kerül kialakításra, ezért gyakorlatilag az általunk kiírt árakra nem tudnánk garanciát vállalni. Ez ügyben megköszönjük megértéseteket! (A szállások honlapján általában már van valamiféle árjegyzék...)
Szintén érdemes tudnotok, hogy minden egyes szállás maga határozza meg a lemondási feltételeket - a lengyel törvények lehetővé teszik, hogy ezen bármikor változtathassanak - így ebben nincs egységes forma.

A szállások sorrendje véletlenszerű az egyes kategóriákban, ezért ha valamelyik szállás felkelti érdeklődéseteket, mentsétek el a KEDVENCEK közé. A KEDVENCEK funkció használatához regisztrálnotok kell a portálon, ami nem több, mint két perc, és ingyenes!

Reméljük megtaláljátok a minden igényeteket kielégítő ajánlatot!

Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Molnár Gyula 14:06 Va, 23 Jan 2011 Kedves Gabriella és Márton!

Még egyszer köszönjük a segítséget a szálláskeresésben.
4 Túrát tettünk 5 nap alatt, fáj is lábunk. Utolsó este este 9-kor értünk le a Morskie Oko-ról, de a gyerekek a későbbi túrákat tervezik a Tátrában annyira lenyűgöző volt.

Üdvözlettel,
Molnár Gyula
[ Válasz ]
szállás   Zgłoś błąd do skasowania
~Dr. Forod Miklós 14:11 Va, 23 Jan 2011 Tisztelt Gabriella és Márton!

Köszönjük a szállásfoglalást! Szép hosszított hétvégét töltöttünk Zakopánéban, verőfényes időben. (A Swinica téli időben azért valóban sok lett volna a jóból...a Giewont megmászása után erre rájöttem. :) )
Minden jót!

Miklós
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
joni21
15:07 Hé, 24 Jan 2011
Tisztelt Gabriella és Márton!

Zakopane valóban olyan csodás és szép mint,ahogy azt a képeken láthatjuk. Nagyon szépen köszönjük mind azokat a segítségeket amiket tőletek kaptunk! Az általatok foglalt szállás minden igényünket kielégítette és teljesen megfelelő volt! Maga a síugrás egy Fantasztikus moralitású,eseménydús program, amely még azok tetszését is elnyeri, akik még ismeretlenek ebben a sportban!
Köszönet nektek a pontos és gyors válaszokért,melyel megkönyítettétek számunkra a kijutást.
Mindenkinek csak ajánlani tudlak titeket,hisz rendkívül egyenes és szava tartó emberek vagytok!

Mégegyszer köszönet mindenért:

Tóth Attila és barátai
[ Válasz ]
Zakopaneinfo   Zgłoś błąd do skasowania
~Aniko 15:33 Va, 11 Márc 2012 Nagyon köszönjük a segítségeteket az ügyintézésben ill. az ajánlatokban, nagyon örülök, hogy megtaláltunk titeket :) Gratulálunk az oldalatokhoz, igazán összeszedett és sokszínű, hasznos infókat lehet találni.
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Csótai istvánné
20:34 Va, 11 Márc 2012
Kedves Gabi és Marci! Köszönjük a pontos, lelkiismeretes ügyintéseteket. Marci idegenvezetését nagy élmény volt hallgatni.Azt hiszem, visszatérő vendégek leszünk. Anikó Miskolcról
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~edvart
21:49 Sze, 06 Jún 2012
Kedves Gabi és Marci !

Nagyon köszönjük a gyors és megbizható ügyintézést,a szállással,ill,a gastro vacsorával kapcsolatban. a szállás az kimondottan szuper volt,tiszta és tágas ,minden igényt kielégitő,ráadásul a belváros közelsége miatt is ! Külön köszönet Johannának,és férjének a finom ,és bőséges vacsoráért ! Remélem még az idén viszont látjuk egymást !! Köszönettel
Barna . Debreceből
[ Válasz ]
Zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~Burján Tamás
11:21 Hé, 30 Júl 2012
Kedves Gabi, és Marci!

Köszönjük a sok segítséget, és a "türelmet", ami nyújtottatok nekünk a szálláskeresés, programszervezés területén.
Marci idegenvezetése magas szinvonalú, élvezetes, és felejthetetlen volt. Ezt senkinek sem kell kihagyni, aki itt jár. Olyan helyekre jutottunk el, amit csak a helyi emberek ismernek, de Veletek már mi is megismerhettünk.
Érvényes itt is az a "közmondás": Lengyel, Magyar két jó barát...
A helyi emberek kedvesek, barátságosak, segítőkészek, és még 1-2 magyar szót is tudnak. Sajnos, az itt töltött idő kevés volt, így "kénytelenek" vagyunk még visszajönni.
[ Válasz ]
Honlap   Zgłoś błąd do skasowania
~Enikő 15:36 Szo, 11 Aug 2012 Köszönet a szállásfoglalásért és a honlapért, melynek segítségével nemcsak a zakopanei programunkat, hanem a hozzávetőleges költségeket is meg tudtam tervezni. Tapasztalat: egy "sajtszótár" még jól jönne.
Minden jót!
[ Válasz ]
        
Re: Honlap   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:38 Szo, 11 Aug 2012
Felvesszük a megvalósítandó ötletek közé a sajtszótárat! Köszönjük a tippet!

Marci
[ Válasz ]
január   Zgłoś błąd do skasowania
~Lenke 11:34 Szo, 29 Dec 2012 Köszönöm a segítséget szállás ügyében, a honlapotokat is, nagyon nagy segítség nekünk.

Petra
[ Válasz ]
        
Re: január   Zgłoś błąd do skasowania
~test
12:49 Csü, 03 Nov 2022
test
[ Válasz ]
nyaralás   Zgłoś błąd do skasowania
~NÓRA 20:03 Sze, 15 Máj 2013 Tisztelt Gabriella és Márton !

Néhány hónapja merült fel bennünk egy Zakopanei kirándulás terve,azóta számtalanszor böngésztem át a honlapot. Nagyon tetszik, sok minden körvonalazódott meg bennünk. Köszönjük.
[ Válasz ]
Zakopane, Auswitz   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsuzsa 15:20 Sze, 10 Júl 2013 Kedves Marci!

Nagyon jól éreztük magunkat a Tátrában,a gyönyörű Zakopánéban és eljutottunk Auswitzba is. Sajnos az idő nem nagyon kedvezett nekünk, de minden kitűzött célunk teljesült.Sikerült a találkozó a fiatal párral a múzeum előtt.

Még egyszer nagyon köszönöm a segítségedet és ,ha úgy alakul jövőre is igénybe fogom venni.

Jó egészséget és további sikereket kívánok:Zsuzsa Magyarországról.
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Tünde 13:45 Va, 11 Aug 2013 Kedves Gabi és Marci!

Múlt héten jöttünk haza 1 hetes lengyelországi nyaralásunkról, ami nektek is köszönhetően csodásra sikerült. Rengeteg segítséget, ötletet kaptunk tőletek utazás előtt, minden útközben felmerült kérdésre-kérésre választ és megoldást adtatok, úgyhogy nagyon szépen köszönjük ezt a segítőkész hozzáállást és az élményeket. Bár szeretünk mindig másfelé kirándulgatni, de a kellemes helyekre időnként visszatérünk, biztos vagyok benne, hogy így lesz ez Krakkóval és Zakopánéval is. De akkor könnyebb lesz a dolgunk, már tudjuk kikhez fordulhatunk, ha elakadunk a szervezésben.

Még egyszer nagyon köszönünk mindent Nektek. Sok látogatót, szép nyarat kívánunk Nektek:

Csilla, Tünde és Attila
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Kati 12:12 Ke, 08 Okt 2013 Kedves Marci!

Megvolt a kirándulás, minden rendben volt.
Szeretném megköszönni a segitségedet a közvetitésért.
További jó munkát és minden jót kivánok!
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsuzsa és Gyuri 12:36 Hé, 06 Jan 2014 Sziasztok,

Szeretnénk Nektek megköszönni a segítségeteket, hogy szállást találtatok nekünk Zakopaneban, és segítettetek a tájékozódásban is :) Köszönünk mindent!!!
[ Válasz ]
Szálláskeresés   Zgłoś błąd do skasowania
~Józsáné
16:53 Ke, 24 Jún 2014
Kedves Gabriella és Márton !

Augusztus 23. után szeretne a család /5 felnőtt/ nyaralni Zakopánéban, szálláskeresésben szeretnék segítséget kérni. Faházra, vagy panzióra, vendégházra gondoltunk félpanzióval, a természet közelében. Köszönjük.

Boldog, 2014.05.24. Józsáné
[ Válasz ]
        
Re: Szálláskeresés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:55 Ke, 24 Jún 2014
Kedves Józsáné!

Nem csak kommentedet, de leveleidet is megkaptuk, és már ajánlataim is vannak. Még ma igyekszem őket megküldeni, de ha nem sikerülne, akkor legrosszabb esetben holnap napközben.
Marci
[ Válasz ]
köszönet !!!   Zgłoś błąd do skasowania
~Barna 14:37 Va, 29 Jún 2014 Kedves Gabi ,és Marci !
Utólagosan ,és ismételten szeretnénk megköszönni a segitségeteket ! Szerencsésen hazaértünk !Mindenki nagyon jòl érezte magàt az ott tartózkodásunk ideje alatt! Nem utolsó sorban jegyezném meg az ami a legfontosabb szerintem,ha akàrmilyen probléma adódna,mindig tudtam hogy van segitség ,ebben a nehezen érthetô,viszont csodàlatos helyen !!!
A szàllàsal kapcsolatban,csak annyit,Szuper !!!!
Csak ajànlani tudom mindenkinek !ÉS hidjèk el a város távolsága ,egyáltalàn nem okoz problémàt ,kàrpótol érte az apartmanhàz tisztasàga , és kényelme !!!http://apartamentypodslonce m.com/hu.
Üdv Csuth Barna Debrecenbôl :)
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~dori 11:03 Pé, 29 Aug 2014 Kedves Gabi és Marci!

Egy hete jöttünk el Tőletek és ezúton is szeretnénk mindent megköszönni Nektek!
Az apartmanjaitok (APARTAMENTY POD SŁOŃCEM) fantasztikusak!!!
Hogy miért?
1. Főleg azért mert a (kétségtelenül) zsúfolt belvárostól kicsit távol van, de mégis öt perc alatt be lehet érni autóval.
2. Fantasztikus a rálátás a Giewontra és a többi hegyre.
A leg-leg-legfontosabb ok: hogy a Ti szívetek és lelkesedésetek hatja át!!!
Nagyon gratulálunk Nektek és további sok sikert kívánunk!
A januári viszontlátás reményében,
üdvözlettel: Balázs, Máté, Eszti és Dóri Bp-ről
[ Válasz ]
érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~Hangyi007 18:46 Pé, 31 Okt 2014 Aziránt érdeklődöm, hogy az elindított foglalás ill.ajánlat kérésre mikor várható válasz.?
Márta
[ Válasz ]
        
Re: érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
19:07 Pé, 31 Okt 2014
Általában a lehető leggyorsabban igyekszünk kapcsolatba lépni a lekérdezett szálláshellyel. Neked legrosszabb esetben - ha nem tévedek, hogy ki vagy - holnapra lest válaszunk.
Marci
[ Válasz ]
szállás   Zgłoś błąd do skasowania
~Brigi
12:57 Hé, 23 Feb 2015
Kedves Gabi, Marci! Érdeklődnék, hogy tudtok-e segíteni szállás foglalásban? 2 felnőtt és 3 gyerkőc részére keresünk most hétvégére apartmant. A gyerekek 13,10 és 5 évesek! Péntek, szombat éjszaka szeretnénk megszállni! Négy ágyas apartman esetén a kicsi elalszik köztünk! Előrejelzések szerint milyen idő várható hétvégére? Köszönöm!
[ Válasz ]
        
Re: szállás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:17 Hé, 23 Feb 2015
Kedves Brigi!

Örömmel segítünk, már írtam is nektek egy emailt a megadott címre.
Péntek vasárnapra elég vegyes időt jósolnak, lesz itt napsütés, borongós, sőt csapadékos (eső/hó majd eldől) idő is. Már, ha minden megvalósul...
Marci
[ Válasz ]
Szállásfoglalás   Zgłoś błąd do skasowania
~Judit és családja 17:10 Hé, 02 Márc 2015 Kedves Marci!

Köszönjük még egyszer. Nagyon meg voltunk a szállással elégedve. Gyönyörű a város. Egyszer még biztos visszatérünk.:)

Üdvözle ttel: Judit
[ Válasz ]
Kemping:Pole namiotowe szalasiska   Zgłoś błąd do skasowania
Kristóf
13:50 Ke, 12 Máj 2015
Sziasztok!
Nagyon tetszik a honlap, és remélem Ti tudtok segíteni. A túrista térkép és a googlemap is jelez egy campinget -Pole namiotowe szalasiska- néven, a Halas tótól 1,5 km-re északra. Csak, hogy rákeresve semmit nem találok róla. Ismeri valaki ezt a helyet? Tudtok valami elérhetőséget?
Előre is köszi
Kristóf
[ Válasz ]
Kemping:Pole namiotowe szalasiska   Zgłoś błąd do skasowania
Kristóf
13:50 Ke, 12 Máj 2015
Sziasztok!
Nagyon tetszik a honlap, és remélem Ti tudtok segíteni. A túrista térkép és a googlemap is jelez egy campinget -Pole namiotowe szalasiska- néven, a Halas tótól 1,5 km-re északra. Csak, hogy rákeresve semmit nem találok róla. Ismeri valaki ezt a helyet? Tudtok valami elérhetőséget?
Előre is köszi
Kristóf
[ Válasz ]
        
Re: Kemping:Pole namiotowe szalasiska   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:35 Ke, 12 Máj 2015
Kedves Kristóf!

A jelzést én is ismerem, de nincs ott semmi. Jelenleg a Tátra lengyel oldalán mindenhol tilos sátrazni, bivakolni a Nemzeti Park területén.Megszállni csak a menedékházaban lehet.
Marci
[ Válasz ]
                
Re: Kemping:Pole namiotowe szalasiska   Zgłoś błąd do skasowania
Kristóf
19:53 Sze, 13 Máj 2015
Kedves Marci!

Köszi szépen a tájékoztatást. Az a szomorú helyzet, hogy augusztus végén akarunk menni egy 15 fős baráti társasággal, és a Schronikso Morsie Oko, a Sch Piec Stawow és a Sch Doline Roztoki is már foglalt.
Ausztriában tavaly 2 héttel korábban is elég volt lefoglalni. Lengyeleknél ilyen gyorsan betelnek?

Nem tudtok esetleg még valami szállást arra felé??


Köszi szépen,
Kristóf
[ Válasz ]
                        
Re: Kemping:Pole namiotowe szalasiska   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
20:04 Sze, 13 Máj 2015
Szia Kristóf!

Sajna a nyár mindig nagyon gyorsan betelik. Esetleg Schronisko Glodówka? (menedékház rovatban lelsz róluk infót.)
Marci
[ Válasz ]
köszönet !!!   Zgłoś błąd do skasowania
~Barna
22:03 Hé, 25 Máj 2015
Ma értünk haza.Az apartmanház tisztasága,és felszereltsége,és persze nem utólsó sorban,inkább első sorban,a vendéglátók (Gabi & Marci ) vendég szeretete az minden igényt felülmuló ! 8 éve visszajáró család kommentje :)
[ Válasz ]
szállás   Zgłoś błąd do skasowania
~Dombovári Zsolt
10:11 Ke, 02 Jún 2015
Szia!

Szállás ügyben szeretnék segítséget kérni.
A térképen találtam egy sátorozó helyet, de semmilyen leírást nem sikerült felfedeznem. Valóban lehet-e sátorozni, illetve fizetős kemping vagy valami más. Ezen a helyen van feltüntetve : Pole namiotowe
34-531 Murzasichle, Lengyelország
49.212221, 20.077089
Előre is köszönöm a választ.
Üdv.: Dombovári Zsolt
[ Válasz ]
        
Re: szállás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:39 Ke, 02 Jún 2015
Szia Zsolt!

A koordináták alapján ez bent van valahol a nemzeti park területén. A GoogleMaps nem mutat oda semmit, a turistatérképen mutat egy sátorozó helyet viszont.
Azonban ennél több infóm nincs róla, DE AMI BIZTOS, hogy a nemzeti park területén tilos a sátrazás, így elvileg kijelölt sátorozó hely sem lehet sehol sem. Így azt gondolom, hogy a szabályozás megszületése előtt létezhetett talán ott egy kemping, vagy hasonló.

Jártam is már erre nem egyszer, és nyomát sem láttam kempingnek, szóval azt hiszem, hogy biztosra mondhatom: nincs ott szálláslehetőség.

Marci
[ Válasz ]
Szállás   Zgłoś błąd do skasowania
geggencs
20:36 Ke, 16 Jún 2015
Sziasztok.Július elején mennék Zakopanéba motorral.Tudtok esetleg nekem panziót vagy szállodát ajánlani ahol magyarul is beszélnek?Köszönöm.
[ Válasz ]
        
Re: Szállás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
21:06 Ke, 16 Jún 2015
Üdv geggencs!

Olyan szálláshelyet, ahol beszélnek magyarul, csak egyet ismerünk, saját magunkat. Üzemeltetünk ugyanis egy apartmanházat, a neve Apartamenty Pod Sloncem. Itt a Szállások rovatban, az apartman menüpont alatt meg is leled.
Motorosok számára előny, hogy zárt parkolónk van.

Marci
[ Válasz ]
                
Re: Szállás   Zgłoś błąd do skasowania
geggencs
21:30 Ke, 16 Jún 2015
Már nézem is :)
[ Válasz ]
köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Heni 10:48 Ke, 18 Aug 2015 Kedves Marci!

Köszönünk mindent, amit a kellemes lengyelországi nyaralásunkhoz Tőletek kaptunk!
Nagyon szép hetet töltöttünk Nálatok!
Gyönyörű időben, jó hangulatban tutajoztunk, Szczawnica gyönyörű, a zakopanei Jadzia kellemes otthonunk volt, az általatok javasolt könnyű túrákból négyet ki is próbáltunk, jártunk a Nosalon, elzarándokoltunk a Morskie okohoz,megnéztük a Dolina Chocholowskát , a Siklawica- vízesést is láttuk. Sokat sétáltunk a Krupówkin, többször megfordultunk a piacon...
Feltöltődve, élményekben gazdagon érkeztünk haza!
Még egyszer köszi! Jövünk máskor is!
Üdv: Heni
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~takacstamas
21:19 Va, 17 Jan 2016
Nagyon Szépen Köszönjük a segítséget a szállásban.
Nagyon jól éreztük Zakopanében.Tényleg ez a város az embert magával ragadja.Tavaly is voltunk idén újra és még mindig tud újjat nyújtani ezért jövő januárban újra érkezünk.Szállásunk az Api2 ben volt ami egy nagyon szép szálló igényes szobák egy 10 perces séta a belváros.
Egy problémánk volt csupán a szálláson az pedig fűtés.Szinte minden nap szólni kellett hogy legyenek szívesek a fűtést bekapcsolni vagy feljebb venni mert nem éreztük -10 fok kintlétünk után hogy meleg vár minket.8 fő csak nem tud ennyire fázós lenni egyszerre.Miután a a kedves hölgy bekapcsolta langyos lett a radiátor.Így maradt a takaró.Ők jobban bírják a hideget mint mi.A reggeli is bőséges volt ha valami elfogyott mindig tudtunk új adagot kérni.Lehet hogy mi voltunk nagy étkűek de a kedves hölgy aki az ételt felszolgálta elég kis adagot tett ki nekünk utána kicsit kellemtelen kérni újra de mi megtettük ő pedig természetesen hozta amit kértünk.Összeségében nagyon jó volt.Jövőre újra.
[ Válasz ]
auschwitzi út   Zgłoś błąd do skasowania
~Ervin 15:32 Sze, 05 Okt 2016 Kedves Marci!

Koszonom szepen amit ertunk tett.Nagyon jo volt.
Barati udvozlettel ,Ervin
[ Válasz ]
Zakopane   Zgłoś błąd do skasowania
~Imre 22:21 Va, 25 Jún 2017 Kedves Marci!

Nagyon szépen köszönjük a segítségedet !
Nagyon szép volt a kirándulás és biztosak vagyunk benne,hogy még ide visszatérünk.
A szállás nagyon igényes és szép volt. Mindennel maximálisan elégedettek voltunk.
Ennyi sajtot még életünkben nem láttunk pláne, hogy lekvárral megkóstolva milyen mennyei finom íze van.
Az árakkal is ki voltunk békülve. Egyszóval szuper volt.
Még egyszer köszönjük szépen a segítséget és ha legközelebb megyünk biztos hogy kereslek Titeket.
Köszönettel: Imre
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Zsuzsu&Laca 11:04 Csü, 04 Jan 2018 Kedves Marci!

Tavaly augusztusban segítettetek nekünk megszervezni egy utazást, melyet kissé megkésve, de ezúton szeretnénk nagyon megköszönni!

Az utazásunk csodálatosan sikerült, és ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy minden tökéletesen lett megszervezve. Rengeteg élménnyel és jobbnál jobb emlékkel tértünk haza.

A szállások az elvártnál is jobbak voltak, és helyileg is pont ott voltak ahol nekünk tökéletes volt! Minden, amit meg szerettünk volna nézni közel volt és könnyen elérhető. A szállások színvonala és a személyzet kedvessége is tökéletes volt.

A látnivalókról azt hiszem nem is kell külön említést tennem, mert az lenyűgöző volt.

További sikeres munkát kívánunk Nektek!

Üdvözlettel:

Z suzsu & Laca
[ Válasz ]
Köszönet :)   Zgłoś błąd do skasowania
~Csuth Barna 21:59 Va, 20 Máj 2018 Kedves Gabi és Marci !
Szerencsésen haza értünk !
Köszönjük szépen a vendéglátást :)
Minden szuper volt !!!
Az idén még megyünk !!!
[ Válasz ]
Köszönetnyilvánítás   Zgłoś błąd do skasowania
~Gábor 07:16 Szo, 01 Szept 2018 Kedves Marci!

2018 augusztusában 8 napot töltöttünk párommal Zakopanéban. A kellemes, gondtalan napjainkhoz nagy segítséget nyújtottál szállásfoglalásunk, lanovkajegy foglalás, tutajozási programunk
intézésével!
T ovábbá web oldalatok (zakopaneinfo.hu) segített egyéb programjaink összeállításában.
Mindez ért hatalmas köszönet, valamint további sikereket kívánunk munkátokhoz!
[ Válasz ]
táj...   Zgłoś błąd do skasowania
~SzegetTours 17:42 Ke, 04 Szept 2018 Kedves Marci!
Vasárnap éjjel szerencsésen megérkeztünk a második utunkról is. Minden rendben volt. Az adott helyeken pontosan meg tudtunk jelenni, Mindent, amit elterveztünk teljesítettünk. A NAWOJKÁBAN a 4. emeleten voltunk elszállásolva, minden szobában volt egy kis hűtőszekrény (valószínű, hogy ezért volt egy kissé drágább?)! Köszönöm a sok-sok segítséget, tanácsot amivel elláttál minket. Jelentkezni fogok hamarosan, mert jövőre mindenféleképp szeretnék erre a gyönyörű vidékre utazni.
Üdvözlettel: M. Illés
[ Válasz ]
szálláskeresés   Zgłoś błąd do skasowania
~Béres Géza
15:36 Va, 23 Szept 2018
Zakopánéban 3 éjszakára reggelivel, központ közelében
[ Válasz ]
        
Re: szálláskeresés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
18:44 Va, 23 Szept 2018
Kedves Géza!

Kérjük, ez ügyben írj emailt. Címünk: office@zakopaneinfo.hu

Kös zi
Marci
[ Válasz ]
utazásunk   Zgłoś błąd do skasowania
~H.Anna 11:56 Sze, 28 Nov 2018 Szia Marci!

Köszönöm a segítségedet, minden szuper volt. Kivéve az időjárást, mert nagyon szerettem volna havat, ami most nem jött össze. De nem baj, majd jövőre.
A szállás rendben volt, a srác nagyon segítőkész volt, köszönöm még egyszer.
További jó munkát, a honlapotok nagyon jó, sok információhoz hozzá lehet jutni. Az éttermek amiket ajánlottál (kettőben voltunk) nagyon szuper volt.
Még egyszer köszönöm!

H.Anna
[ Válasz ]
december 8-9   Zgłoś błąd do skasowania
~Apollo 10:06 Hé, 10 Dec 2018 Kedves Marci!

Szerencsésen haza érkeztünk a Zakopanéi útról. Szeretnénk még egyszer nagyon megköszönni a segítségedet,minden rendben volt mindkét hotelbe,mindenki nagyon meg volt elégedve.
Munkádhoz további sok sikert kívánunk!

Köszönjük szépen!
Márti,Zoli
[ Válasz ]
Köszönet   Zgłoś błąd do skasowania
~Regina 21:57 Sze, 02 Jan 2019 Kedves Gabi és Marci!
Szerencsésen hazaértünk. Minden úgy volt, ahogyan mondtad Gabi, csak azt a 30-40 km-t kellett hóval borított úton megtennünk. Köszönjük a kedvességeteket, a sok-sok segítséget és információt, hogy könnyen eligazodjunk és jól érezzük magunkat ezen a csodálatos helyen.
Üdvözlettel
Regina
[ Válasz ]
2019.04.20-22.   Zgłoś błąd do skasowania
Heléna
22:10 Ke, 26 Márc 2019
Kedves Johanna, Gabi és Marci!
A fent írt dátumokon utazunk Zakopane és környékére.
Szombaton tutajoznánk a Dunajecen,
vasárnap délelőtt a lanovkával felmennénk a Kasprowy hegyre, délután a sikóval a Gubalowka-hegyre.
Majd hétfőn megnéznénk a Nedeci várat.
Azt szeretném kérdezni, hogy - mivel Húsvét hétvégéje lesz - nyitva lesznek-e ezek a helyek az adott napokon?
Előre is köszönöm szépen a választ!
Boári Heléna
[ Válasz ]
        
Re: 2019.04.20-22.   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
05:20 Sze, 27 Márc 2019
Kedves Heléna!

Minden működni fog a megadott napokon. Igazán nagy leállás csak húsvét vasárnap van, de az említett felvonók akkor is közlekednek.
[ Válasz ]
                
2019.04.22. Nedeci vár   Zgłoś błąd do skasowania
Heléna
09:06 Hé, 01 Ápr 2019
Kedves Marci!
Még a Nedeci vár nyitva tartása és jegyárai felől érdeklődnék. 04/22-én mennénk: négy felnőtt, egy középiskolás, egy általános iskolás és egy 5 éves kisgyerek.
Előre is köszönöm szépen!
Heléna
[ Válasz ]
                        
Re: 2019.04.22. Nedeci vár   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
09:11 Hé, 01 Ápr 2019
Kedves Heléna!

A felnőtt jegyár 19 pln/fő, a gyermek 14 pln/fő. A jegy nem csak a várba, hanem a várudvaron lévő kocsikiállításra is érvényes.

DE! A vár október 1 és április 30 között 9:00-15:30 között látogatható hétfők kivételével. Így április 22-én zárva lesz.
(Nyári időszakban - május 1 - szeptember 30 - 9:00 - 18:30 vannak nyitva és hétfőkön is.)
[ Válasz ]
Sátrazás   Zgłoś błąd do skasowania
~Teszári Tamás
13:36 Sze, 15 Máj 2019
Sziasztok! Érdeklődnék! Június közepén mennénk. Melyik kempingben lehet sátrazni? Zakopáneban?
[ Válasz ]
        
Re: Sátrazás   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
16:44 Sze, 15 Máj 2019
Kedves Tamás!

A Kemping Pod Krokwia és a Kemping Harenda területén tuti lehet sátrazni. Előbbi jóval központibb helyen van, ha ez számít valamit.
[ Válasz ]
                
Re: Sátrazás   Zgłoś błąd do skasowania
~Teszári Tamás
09:30 Hé, 20 Máj 2019
Köszönöm:)
[ Válasz ]
Zakopane info   Zgłoś błąd do skasowania
~Pisti 10:58 Csü, 15 Aug 2019 Kedves Marci!
Utólag is köszönök megint mindent a kis csapatom nevében is!
Szuper élmény volt a Tátrában lenni,és az időjárás is a kegyeibe fogadott minket.
Bárki az ismeretségi körömből arra a vidékre készül,ajánlani foglak titeket neki(k)!
További sok sikert neked,nektek a munkátokban!
Üdv:Pisti
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
redlady
12:26 Csü, 03 Nov 2022
Kedves Johanna, Gabi és Marci!

Kérdésem az, nincs itt olyan üzenőfal, ahol felajánlanám, átadhatnám valakinak 2 főre foglalt zakopanei szállásomat? Ha valakit érdekel, megadom a pontos adatokat. Esetleg, ha tudnátok nekem segiteni, megköszönném. A problémám, szeretném kint tölteni az év végi napokat, ezért dec.29-jan.2-ig foglaltam a Willa Balamutkában. Sajnos kicsit mellélőttem a szállás kiválasztásánál, mert egészségi állapotom miatt sokat gyalogolni nem tudok és a szállás hegyoldalban van, gyönyörű kilátással a Magas-Tátrára, a városra, de a sétáló-utca 1,8 km. Ezt a szállást szeretném átadni valakinek, mert levontak a számlámról 1.683 Zl-t, és vissza nem téritendő, - sajnos. Szeretnék centrumhoz közelebbi szállást találni reggelivel, de már szorit az idő, fogynak az ajánlatok. Egy kis tanácsot, ha tudnátok adni, megköszönöm: Üdvözlettel: Balogh Kati
[ Válasz ]
Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
redlady
12:27 Csü, 03 Nov 2022
Kedves Johanna, Gabi és Marci!

Kérdésem az, nincs itt olyan üzenőfal, ahol felajánlanám, átadhatnám valakinak 2 főre foglalt zakopanei szállásomat? Ha valakit érdekel, megadom a pontos adatokat. Esetleg, ha tudnátok nekem segiteni, megköszönném. A problémám, szeretném kint tölteni az év végi napokat, ezért dec.29-jan.2-ig foglaltam a Willa Balamutkában. Sajnos kicsit mellélőttem a szállás kiválasztásánál, mert egészségi állapotom miatt sokat gyalogolni nem tudok és a szállás hegyoldalban van, gyönyörű kilátással a Magas-Tátrára, a városra, de a sétáló-utca 1,8 km. Ezt a szállást szeretném átadni valakinek, mert levontak a számlámról 1.683 Zl-t, és vissza nem téritendő, - sajnos. Szeretnék centrumhoz közelebbi szállást találni reggelivel, de már szorit az idő, fogynak az ajánlatok. Egy kis tanácsot, ha tudnátok adni, megköszönöm: Üdvözlettel: Balogh Kati
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
13:07 Csü, 03 Nov 2022
Üdv, Valóban nincs ilyen üzenőfalunk. A Facebookunk a Zakopaneszerelmesei oldalt ajánlom. Szállás keresésben szívesen segítünk, de kérlek írj emailt.
[ Válasz ]
                
Re: Érdeklődés   Zgłoś błąd do skasowania
redlady
09:53 Pé, 04 Nov 2022
Köszönöm szépen a választ...:)
[ Válasz ]
adventi szállás   Zgłoś błąd do skasowania
~Apollo 18:55 Hé, 05 Dec 2022 Kedves Marci!

Szerencsésen hazaérkeztünk a Zakopanéi kirándulásról ami nagyon jól sikerült,az összes utasunk és mi is nagyon megvoltunk elégedve a szállással és az ellátással is.Nagyon kedves és segítőkész volt a recepciós hölgy ,igazán jó választás volt ez a hotel. Mégegyszer nagyon szépen köszönjük a segítségedet! Munkátokhoz további sikereket kívánunk!

Köszönettel: Márti,Zoli
[ Válasz ]
Levél   Zgłoś błąd do skasowania
Bleda
15:19 Szo, 04 Feb 2023
Kedves Marci,

nem jön semmi levél napok óta Tőled, szeretnék Veled egyeztetni, sikerült e az átfoglalás stb

Üdv

Adél
[ Válasz ]
        
Re: Levél   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
15:23 Szo, 04 Feb 2023
Szia!

Sikerült. Viszont ki sem látszunk a hóból, így kérlek, légy türelmes.
[ Válasz ]
                
Re: Levél   Zgłoś błąd do skasowania
Bleda
11:40 Va, 05 Feb 2023
Köszönöm szépen és elnézést kérek csak azt hittem megint nem jönnek át a levelek.

Adél
[ Válasz ]
csoportos szállás   Zgłoś błąd do skasowania
~Kinga 12:29 Hé, 04 Dec 2023 Szia Marci!Csak szeretném megköszönni a segítségeteket a szállás foglalással kapcsolatban, ettől tökéletesebb helyen nem is lehetett volna!

Nagyon tiszta volt és rendezett, kedvesen fogadtak minket, igazából semmi dolgunk nem volt a recepción csak annyi, hogy ki osztottuk a szoba kártyákat és el is foglalhattuk a szobákat!Jövőre is biztos, hogy igénybe fogjuk venni 😊Kellemes ünnepeket kívánunk nektek, ha addig már nem beszélnénk!
Üdv,

Ki nga
[ Válasz ]
Decemberi utazás   Zgłoś błąd do skasowania
~GJanos
12:04 Sze, 24 Jan 2024
Kedves Márton,
minden nagyon jól sikerült, a szállás és ellátás az API4-ben remek volt, köszönjük szépen a szervezést és a segítséget a foglalás során és mindenben.
További jó munkát kívánok,
G. János
[ Válasz ]


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: kérés
~CsMarton
22:34 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Dodi! Igen, sőt mi több, le is van írva itt a honlapon. A bal oldali menüben...
Re: Tutajozás jegyek foglalása
~CsMarton
22:33 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Judit! Írj emailt, egy konrét lekérés kapcsán nem fórumozunk. Köszönöm...
kérés
~dodi
22:32 Ke, 09 Júl 2024
Sziasztok! 18-án utazunk Zakopaneba. Annyi kérdésem lenne, hogy tudjátok-e, hogy a Gáspár...
Tutajozás jegyek foglalása
~L. Judit
22:31 Ke, 09 Júl 2024
Kedves Marci! Húgommal, Lendvai Gabriellával leveleztek, Ő küldte most a Te válaszodat,...
Re: Piac
~CsMarton
10:52 Sze, 03 Júl 2024
Csak csütörtök és szombat. Az év minden hetében. (Vasárnap használt autó piac szokott...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 126344616 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.