Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

HOSTEL NA WODZIE - "MARTA"    

30-302 Krakkó, Bulwar Wołyński
tel.: (+48) 783-969-038
fax: (+48) 12 63 795 47
honlap: www.hostelnawodzie.net.pl
Állat: Fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, Krakkó, központ, hostel, óváros, Wawel, centrum, WiFi, hajó


A Hostel na wodzie (azaz Hostel a vizen) - Marta nem csak a saját környékén, de egész Krakkóban egyedülálló szálláshely! Ennek az eredeti és nem hagyományos hangulatnak a kipróbálására invitálunk mindenkit - töltsetek el egy (vagy több) éjszakát a Visztulán ringva, kilátással a Skałka templomra, a pálosok ismert rendházára, vagy másik irányban a Wawel-dombra, illetve a vár és a katedrális híres épületegyüttesére. A hajón meg fogjátok találni a nyugalmat és az egyedülálló hangulatot, ráadásul mindezt Krakkó központjában.

A hostel ajánlatában 11 négyfős, saját fürdőszobás szoba található, valamint a hajón van még egy klimatizált konferenciaterem is, valamint a fedélzeten egy hangulatos bár remek kilátással.

A hajó elhelyezkedéséból adódóan lehetőséget biztosít az aktív pihenésre és kikapcsolódásra, hiszen szinte minden nagyon közel van. Krakkó centrumának hírességei - a sárkány, a Wawel, az óváros, vagy épp Kazimierz - nagyon könnyen megközelíthetőek rövid- és közepes hosszúságú sétákkal. A környéknek nagyon jó a tömegközlekedése is, melynek köszönhetően olyan történelmi és turisztikai látványosságok kerülnek közel Hozzátok, mint a Wieliczkai-sóbánya, vagy a Bencés apátság Tyniecben. A Hostel na wodzie - Marta ideális fekvése tehát megkönnyíti és élvezetesebbé teszi Krakkó nevezetességeinek megismerését!
 « vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: 1 napos
~CsMarton
15:25 Csü, 18 Júl 2024
Igen, jó lehet a 13:00. Kényelmesen lesz akkor időtök odaérni. Ha mostanság jöttök, akkor...
Re: 1 napos
~kiszele
15:21 Csü, 18 Júl 2024
Köszönöm. Amennyiben igaz, akkor 11. vagy 11.48-kor érkeznénk Krakkóból. Érdemes-e 13...
Re: 1 napos
~CsMarton
14:46 Csü, 18 Júl 2024
Szia! A vasútállomástól kb 3-3,5 órát érdemes számolni a programra. (Odajutás,...
1 napos
~kiszele
14:26 Csü, 18 Júl 2024
Sziasztok! Krakkóból egy napos kirándulást tennénk vonattal Zakopanéba, reggeli...
Re: Kasprowy
~CsMarton
13:30 Csü, 18 Júl 2024
Ez a megoldás drágább (nézd meg a cikkben a jegyárakat) de ha több időt töltenétek fent,...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 127162482 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.