Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

HOTEL JUNIOR***    

30-394 Kraków, ul. Skotnicka 272
tel.: +48 12 262-4219
fax:
honlap: www.junior.krakow.pl
Állat: Fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, Krakkó, hotel, ingyenes parkolás, szálloda, reggeli, félpanzió, étterem, bár, ingyenes WiFi, csoportos kedvezmények, konferencia, grill, kert


A Hotel Junior*** egy új építésű, a környezetbe illő, egy emeletes épület, így vendégeinek nem kell sokat lépcsőzniük. A szálloda rendelkezik kerttel is, ahol grillezéseket is lehet szervezni, rendezni. A szálláshely a Jurasjki Természetvédelmi Területen található, így a zöldövezeti környezet nyugodt pihenésre és feltöltődésre ad lehetőséget. A közelben halad el az A4-es autópálya Krakkó és Katowice közötti szakasza, ami jó közlekedést és könnyű megközelítést biztosít akár a város központja, akár olyan híres turisztikai látványosságok vendégeink célpontjai, mint Auschwitz, Wieliczka sóbánya vagy Wadowice városa.

A szállodában a 33 komfortos szoba mellett 80 személyes éttermi rész, drink bár, 180 személyes banketterem, két konferenciaterem (egy 25 és egy 180 fős), grillezési lehetőséggel rendelkező kert áll rendelkezésre. Mindez a hotel teljes területén elérhető ingyenes internet hálózattal és szintén ingyenes parkolási lehetőséggel.

A szálloda zömében két- és háromfős szobái kényelmesen pótágyazhatók is, így a 33 komfortos szobában összesen kb 100 vendéget tudnak elhelyezni. Szükség esetén kétfős szobáikat egyfős használatra is ki tudják adni. Gyermekes családoknak tágas studioszobákat is tudnak biztosítani, melyben két hálószoba és egy fürdőszoba található. Minden szoba hajszárítóval, zuhanyzós fürdőszobával, szatelit televízióval, rádióval és telefonnal rendelkezik, valamint ingyenes WiFi vagy LAN internet áll bennük rendelkezésre.

80 férőhelyes éttermükben a lengyel és az európai konyha ételeit szervírozzák. Bőséges svédasztalos reggelijük minden nap 6:30 és 9:30 között érhető el. A későbbi órákban a vendégek az étterem étlapjáról választhatnak maguknak finomságokat. Szintén a szállóvendégek rendelkezésére áll egész nap a hotel drink bárja.

A Hotel Junior*** sok szeretettel várja leendő magyar vendégeit is!

Ismerkedjetek meg a cég másik krakkói szállodájával is, azaz a Hotel Junior 2***-vel is!« vissza


Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: vásárlás
~CsMarton
11:45 Szo, 26 Nov 2022
Ahogy írtam: \"Nem ismerjük\". Így aztán nem gondolunk semmit.
vásárlás
~Gabi
20:18 Pé, 25 Nov 2022
Akkor ugy gondoljátok hogy nem kell kártya vagy ilyesmi mint nálunk a Meroba? Köszi
Re: vásárlás
~CsMarton
19:30 Pé, 25 Nov 2022
Szia! Nem ismerjük, de általában Lengyelország egy szabad ország, és nem tiltanak ki...
vásárlás
~Gabi
17:15 Pé, 25 Nov 2022
hello Érdeklődnék hogy az Eurocrash nevű üzletbe bárki vásárolhat e? KÖSZÖNÖM
Re: Kutya
~CsMarton
19:22 Csü, 24 Nov 2022
Kisméretű kutya is kutya. Kell.
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 84219499 látogató
1999-2022 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.