Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

HOTEL POD SKOCZNIĄ ***    

34-500 Zakopane, ul. Piłsudskiego 59a
tel.: (+48) 18 20 146 82
fax: (+48) 18 20 146 82
honlap: www.podskocznia.pl
Állat: Nem fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, hotel, Zakopane, konferencia, étterem, regionális konyha, síugrás, szálloda


Csodálatos hangulat és kitünő elhelyezkedés - ezek a Hotel Pod Skocznią *** legfontosabb adui.

Mindazok számára, akik csendes, nyugodt helyen keresnek szállást, de nem messze Zakopane főbb látnivalóitól, ideális választás a Hotel Pod Skocznią ***. Az ajánlott szolgáltatások magas színvonala, a meleg, családias hangulat és a hagyományos zakopanei vendégszeretet adják a hely varázsát, amitől a szálloda megfelelő szálláshely lesz télen és nyáron is.

A hotel mindössze 300 méterre található Zakopane centrumától, a Krupówki sétálóutcától, míg a síugrósáncok csupán pár percnyi sétára vannak. A szállás közelében kalandpark, sí- és teniszpályák találhatóak, valamint a COS (Olimpiai Előkészítő Központ) uszodája. A legközelebbi sípálya, valamint sífutásra alkalmas terület csak 400 méter a holteltől.

Ajánlataink természetesen nem csak a sportok szerelmeseinek és az aktív kikapcsolódás híveinek szólnak, hanem azoknak is, akiket Zakopane egyedülálló hangulata vonz az év minden szakában. Így a szálloda ideális pihenőhely lehet kisebb társaságok, családok számára, akik a város látnivalóinak közelsége mellett családias hangulatot és a jó konyhát keresik. Vendégeink számára a parkolás ingyenes a hotel parkolójában, és rendelkezésükre áll kertünk is.

Éttermünket, mely a hagyományos góral konyha étkeit kínálja időről időre megfűszerezve a világkonyha ínyencségeivel, nem csak a szálló vendégeinek ajánljuk, hanem mindenkinek, aki Zakopanéban jár!

Amennyiben tettszenek a szálloda szolgáltatásai, de inkább panziós körülmények között szeretnél hasonló szálláshelyet, akkor jó szívvel ajánljuk a Willa Pod Skoczniąt, melynek épülete a hotel mellett található!« vissza

Hotel Pod Skocznia   Zgłoś błąd do skasowania
~Balázs 14:13 Szo, 01 Feb 2014 Kedves Marci!

Szeretném megköszönni segítségét! Egy hét csaknem eltelt mióta hazajöttünk és még mindig nem sikerült visszazökkeni a régi mókuskerékhez hasonló életvitelbe a Zakopanéban tapasztaltak után. Sok szép emléket szereztünk, és nagyon örülünk, hogy ezt a célpontot választottuk ki! Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, sőt várakozásokat felülmúló 1 hétről beszélhetünk!

Mindenképp vissza akarunk még menni Talán egy nyári alkalmat kerítünk majd rá.

Még egyszer köszönet a segítségért!

Üdvözlettel
Balázs
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: Gubalowka
~CsMarton
21:57 Csü, 20 Jún 2024
Kedves Zsuzsa! A sikló kb 3,5 perc menetidő alatt felér, és addig maradtok fent a...
Gubalowka
~zsuzsa
16:56 Csü, 20 Jún 2024
Sziasztok! Új vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy a Gubalowka mennyi idő, ha megáll van...
Re: belépő
~CsMarton
09:15 Sze, 12 Jún 2024
Üdv! Mit szeretnél megvenni előre?
belépő
~Péter vGyöngyösről
09:10 Sze, 12 Jún 2024
Üdv. Szép napokat! Kérdésem az lenne, hogy lehete előre online megvenni (nem találtam eddig...
Re: Magyar idegenvezetés
~CsMarton
07:45 Sze, 12 Jún 2024
Kedves Babi! Van július 10-én csatlakozható csoportunk. A főoldalon lelsz róla infókat.
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 124028773 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.