Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóSzálláskereső

HOTEL SABAŁA ***    

34-500 Zakopane, ul. Krupówki 11
tel.: (+48) 18 20 150 92
fax: (+48) 18 20 150 93
honlap: www.sabala.zakopane.pl
Állat: Fogad

A szálláshelyen a következő nyelveken beszélnek:

szállás, hotel, Zakopane, központ, szauna, medence, szolárium, konferencia, regionális konyha, centrum, szálloda


A Hotel Sabała *** Zakopane központjában, a híres sétálóutca - a Krupówki - mentén helyezkedik el. A tulajdonos és a személyzet mottója, hogy fenn kell tartani, és folytatni azt a hagyományos vendégszeretetet és szolgáltatási minőséget, ami a Sabała Hotelt 1897-től kezdve Zakopane legnevesebb szállodái közé emeli. Éppen ezért a lehető legigényesebben szolgálják ki ügyfeleiket.

A professzionális, szakmailag felkészült kiszolgálás, csodálatos étterem a regionális konyha remekeivel és a górál zenekarok keltette különleges hangulattal biztosan felejthetetlen pillanatokat okoz majd vendégeinknek. Mindezek mellett szállodánk legegyedibb jellemzői a regionális stílusban, méhviasszal kezelt, tömör fa bútorokkal berendezett szobák, melyeket az évszázados gerendázat tesz még szebbé.

A szállodában összesen 104 vendég elhelyezésére van lehetőség komfortosan berendezett szobákban.

Vendégeinkk számára a Hotel Sabała *** felszereltsége lehetővé teszi mindenféle képzések, konferenciák, fogadások és találkozók megszervezését és lebonyolítását. Konferenciatermünk - mely talán az egyetlen Zakopanéban, amely regionális építészeti stílusban épült - minden modern audiovizuális berendezéssel felszerelt.

Örömmel invitáljuk vendégeinket rekreációs szolgáltatásaink igénybevételére - a hotelben szauna, medence és szolárium áll a rendelkezésükre, és a lazításra és pihenésre tökéletesen alkalmas panoráma terasz, mely a Tátra meseszép látványával bűvöl el.

Szállodánk lakóinak kényelmét és elégedettségét két étterem is szolgálja!

A Hotel Sabała sok szeretettek várja leendő magyar vendégeit!« vissza

Céges Zakopane kirándulás   Zgłoś błąd do skasowania
~Péter 11:13 Va, 05 Nov 2023 Szia Marci!
Hazaértünk szerencsésen.

A te személyed, Zakopane és annak történelmének szeretete a részedről magasan emelte a kint tartózkodásunk színvonalát és értékét. Egy szuper embert ismertünk meg benned. Az, hogy minden zökkenőmentesen zajlott le, a te hozzáállásod is kellett nagymértékben hozzá. Óriási élmény volt ez a csapatunknak és ezért hálás vagyok érte neked.
Köszönünk mindent és még találkozunk abban biztos vagyok. Ha minden ember ilyen szeretettel és hozzáállással élne ezen a világon mint ahogyan te is, akkor béke és szeretet lenne mindenhol.
Köszönöm:)
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

Csapatunk:

        Gabi, Marci, Máté és Ákos

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: belépő
~CsMarton
09:15 Sze, 12 Jún 2024
Üdv! Mit szeretnél megvenni előre?
belépő
~Péter vGyöngyösről
09:10 Sze, 12 Jún 2024
Üdv. Szép napokat! Kérdésem az lenne, hogy lehete előre online megvenni (nem találtam eddig...
Re: Magyar idegenvezetés
~CsMarton
07:45 Sze, 12 Jún 2024
Kedves Babi! Van július 10-én csatlakozható csoportunk. A főoldalon lelsz róla infókat.
Re: Magyar idegenvezetés
~Babi
07:41 Sze, 12 Jún 2024
Kedves Márton! július 10.én szeretnénk Auschwitzi körtúrát tenni,megoldható lenne...
Re: Magyar idegenvezetés
~CsMarton
08:32 Csü, 30 Máj 2024
Kedves Krisztina! Köszönjük hozzászólásodat. Kérlek, auschwitzi idegenvezetés...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 122968415 látogató
1999-2024 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.