Login
Jelszó

» Regisztráció
» Elfelejtett jelszóPályázat lengyelországi programokra


Iskoláknak, önkormányzatoknak, egyházi és civil szervezeteknek, tanároknak, szülőknek és természetesen diákoknak ajánljuk figyelmébe a Wacław Felczak Alapítvány pályázati lehetőségeit, melynek keretében lengyelországi tanulmányi kirándulások, lengyel-magyar közös programok finanszírozására van lehetőség!


Tanulmányi kirándulásaitok megszervezéséhez a leghasznosabb a POLONICA VARIETAS pályázat lehet, hiszen akár 2.000.000 Ft-ot is igényelhettek középiskolások számára egy ilyen út megszervezéséhez és lebonyolításához. A pénzt felhasználhatjátok szállásra, étkezésre, utazásra, utasbiztosításra, idegenvezetésre, belépőkre és a kísérőtanárok napidíjára is.

A pályázat beadási határideje: 2022 március 7, 12:00
A pályázati program, azaz a tanulmányi kirándulás megvalósításának határideje: 2022 június 30.

Részletek a fenti linken, azaz a WFA honlapján.

___________________

Remek lehetőség még a SASFIÓKÁK pályázat, melynek keretében nem csak iskolák, de önkormányzatok, egyházi- és civil szervezetek is indulhatnak, hogy lengyel-magyar ifjúsági alkotó együttlétet finanszírozzanak. Azaz alkotótáborokat, művészeti projekteket, társadalmi vagy környezetvédelmi rendezvényekkel kapcsolatos rendezvényeket, ifjúsági zarándoklatokat, cserkésztalálkozókat, zenei eseményeket vagy akár kultúrális örökségvédelmet célzó programokat támogassanak. Akár 1.500.000 Ft is nyerhető egy projektre.

A pályázat beadási határideje: 2022 március 7, 12:00
A pályázati program megvalósításának határideje: 2022 június 30.

Részletek a fenti linken, azaz a WFA honlapján.

___________________

És akkor nem beszéltünk még a DWA BRATANKI pályázatról, ami már meglévő, vagy frissen kialakult lengyel-magyar testvérvárosi és tesvériskolai kapcsolat ápolásának finanszírozását célozza. Nem csak önkormányzatok, hanem alap- és középfokú oktatási intézmények is indulhatnak. Itt is akár 1.500.000 Ft pályázható programjaitok mevalósítására.

A pályázat beadási határideje: 2022 március 7, 12:00
A pályázati program megvalósításának határideje: 2022 június 30

Részletek a fenti linken, azaz a WFA honlapján.

___________________

Mindezeken túl további érdekes pályázati lehetőségeket is találtok az alapítvány honlapján.

Pályázataitok beadásához, a nyertes pályaművek megvalósításához pedig forduljatok hozzánk bizalommal, hiszen sok éves turisztikai és helyi tapasztalatainkkal, kapcsolatainkkal már eddig is számos korábbi kiírás pályázóit segítettük a pályázatok elnyerésében és a programok tartalmas megvalósításában.

Keressetek minket az office@zakopaneinfo.hu címen!

« vissza

Csoport   Zgłoś błąd do skasowania
~Refi Suli 17:27 Hé, 16 Máj 2022 Kedves Marci!

Nagyon szépen köszönjük a kedves és szeretetteljes vendéglátást! Kis csapatunk nagyon jól érezte magát nálatok és a lengyelországi kirándulásunk is fantasztikusan sikerült.

A sóbányában és Auschwitzban is minden rendben volt. Mindenhova sikerült időben megérkeznünk, elrendeztük a jegyeket is szépen mindenütt.
A Hotel Rok szálláshely és étkezés is teljesen rendben volt, jól éreztük magunkat, nem maradtunk éhen. Krakkóban tömegközlekedtünk csütörtök este és a pénteki nap folyamán.

Összességében egy nagyon tartalmas és élményekkel teli kirándulást tudtunk megvalósítani. Köszönjük szépen a kedvességet és azt a sok-sok segítséget, amit tőletek kaptunk!

Nagyon bízunk benne, hogy a közeljövőben is tudunk még iskolás csoportokat vinni hozzátok és megmutathatjuk diákjainknak Lengyelország természeti csodáit és kulturális értékeit.

Köszönettel,
Gábor
[ Válasz ]
Május 18-21.   Zgłoś błąd do skasowania
~Márti Kőszegről 07:24 Va, 22 Máj 2022 Szia Marci! Bocsánat, hogy csak most írok, szerencsésen, minden gond nélkül hazaértünk az este 8-as harangszóra. 🙂
Hálásan köszönjük mindkettőtöknek a sok-sok munkát, amit beletettetek ebbe a kirándulásunkba, mert bár zökkenővel indult, de végül nagyon kerekre sikeredett.
A szállások tiszták és kényelmesek, a reggelik és vacsorák finomak és bőségesek voltak.
Az idegenvezetők pedig mindhárman (+ az auschwitzi is) professzionálisak és a diákok számára befogadhatóan mesélők voltak 🙂 !
Könnyen lehet, hogy ősszel újabb csapattal jelentkezünk!
[ Válasz ]
Idegenvezető foglalás, programok szervezése   Zgłoś błąd do skasowania
~Eszter 08:07 Szo, 18 Jún 2022 Kedves Marci!

Szerencsésen hazaértünk!
Nagyon szépen köszönünk minden segítséget! Az alapos útmutatásokat, amik nagyban megkönnyítették a programok lebonyolítását.
Valamennyi vezetőnk kiváló volt. Különösen Péter nyűgözte le a gyerekeket és minket is, de Auscwitz-ban Anna és Wieliczkában a kedves hölgy is nagyon profi szakszerű vezetést tartott.
Hazafelé Nedec felé vettük az irányt, lenyűgöző a táj valóban.
[ Válasz ]
Érdeklődés belépőkről   Zgłoś błąd do skasowania
OATTILA61
10:12 Sze, 22 Jún 2022
Kedves Gabi és Marci!
Szeptemberre tervezünk családi (8fő) kirándulást Auschwitz-Krakkó-Wieliczka-Za kopane útvonalon.Ehhez szeretnék információkat kapni a jegy foglalásokról.Különösen Auschwitzbe érdekelne az egyéni belépő igénylés magyar módja.Én nagyjából értelmeztem a jegyigénylések módját,de ezzel az eggyel nem jutok dűlőre.Egyébként nagyon áttekinthető a honlapotok,mindent megtalálni. Sok sikert a továbbiakban. És köszönöm a segítséget. Tisztelettel: Oroszlán Attila
[ Válasz ]
        
Re: Érdeklődés belépőkről   Zgłoś błąd do skasowania
~CsMarton
10:14 Sze, 22 Jún 2022
Kedves Attila!

Köszönjük hozzászólásodat, kedves szavaidat. Kérjük a témában írj nekünk emailt. Köszönjük.
[ Válasz ]

Üdvözlünk Kedves Látogató!

Itt élünk Zakopane városában, a meseszép Tátra lábainál, és magyarként nem egyszer tapasztaltuk, hogy a városról ritkaszép nyelvünkön szinte semmilyen információ nem található meg az Interneten. Ezért álmodtuk meg e portált.

Tőlünk Nektek, hogy nyaralásotok pihentető és élményekben gazdag legyen, hogy megtaláljátok, amit kerestek, hogy ne maradjatok le semmiről, és hogy gondtalanul élvezhessétek a környék lakóinak vendégszeretetét.

Zakopane vár Titeket is!

A portál megálmodói:

        Johanna, Gabi és Marci

        ZakopaneInfo.hu

 HÍRLEVÉL
írd be az e-mail címed
REKLÁM

 
  
 
 
 
 
 
 HASZNOS LINKEK
 
 
 
Kommentek
Re: S.O.S. defektprobléma
peterborsos
09:10 Csü, 23 Jún 2022
Kedves Gabi és Marci! Egészen fantasztikus emberek vagytok, mivel a fenti bejegyzésemre...
S.O.S. defektprobléma
peterborsos
18:29 Sze, 22 Jún 2022
Sziasztok! S.o.s. segítségre lenne szükségünk, mivel Zakopane egyik parkolójában defektet...
Re: Érdeklődés belépőkről
~CsMarton
10:14 Sze, 22 Jún 2022
Kedves Attila! Köszönjük hozzászólásodat, kedves szavaidat. Kérjük a témában írj...
Érdeklődés belépőkről
OATTILA61
10:12 Sze, 22 Jún 2022
Kedves Gabi és Marci! Szeptemberre tervezünk családi (8fő) kirándulást...
Idegenvezető foglalás, programok szervezése
~Eszter
08:07 Szo, 18 Jún 2022
Kedves Marci! Szerencsésen hazaértünk! Nagyon szépen köszönünk minden segítséget!...
2010-08-01 -tól te vagy a(z) 77108301 látogató
1999-2022 © MATinternet Zakopane :: Powered by AntCms

Tilos a Honlap bármely tartalmának sokszorosítása, másolása, publikálása, módosítása. E tilalom alá esik különösen a Honlapon található összes szöveg, kép, grafika, embléma, fotó, hang- és videoanyag vagy ezek állóképei. Úgyszintén tilos a Honlapon található anyagok használata bármely más honlapon vagy számítógépes hálózaton.